18 / 05 / 2024

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi

Sultanbeyli'de Fatih Polis Merkezinde, bombalı saldırının ardından tadilata hazırlıkları yapılıyor. Bina içindeki eşyalar dışarı çıkarıldı.

Fatih'te riskli iki bina boşaltıldı!

Fatih ilçesinin Samatya bölgesinde bulunan iki bina çökme riski nedeniyle boşaltıldı. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi.

Devre Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Devre Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Bülent Çerçioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Sultanbeyli, Fatih Mahallesi, Fırat Caddesi'nde kuruldu.

İler Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İler Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Deniz İlayda Erol ve Erkan Çelikası ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Sultanbeyli, Fatih Mahallesi, Şalgamlı Caddesi'nde kuruldu.

Sultanbeyli Fatih ve Ahmet Yesevi imar planı askıda!

İstanbul Pendik İlçesi, Esenyalı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve Sultanbeyli İlçesinde yürütülmekte olan trampa çalışmalarında kullanılmak üzere 1/1000 ölçekli Fatih ve Ahmet Yesevi Mahalleleri Uygulama İmar Planı değişikliği onaylandı.

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi'nde tadilat yapılıyor!

Sultanbeyli'de Fatih Polis Merkezinde, bombalı saldırının ardından tadilata hazırlıkları yapılıyor. Bina içindeki eşyalar dışarı çıkarıldı.

DKY İnşaat Sultanbeyli Rezidans'ta ön talep süreci başladı!

Fatih Caddesi üzerinde Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde inşa edilecek olan DKY İnşaat Sultanbeyli Rezidans projesinde ön talep süreci başladı. Proje; 30 dönüm üzerinde mağaza, ofis ve konutlardan oluşacak.

Acerkan Petrol Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Acerkan Petrol Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi, Fatih Yıldız Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Sultanbeyli su kesintisi 4 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli ilçesinin Fatih mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 4 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Sultanbeyli Fatih Mahallesi Gençlik Merkezi için çalışmalar başladı!

Sultanbeyli Belediyesi'nin Fatih Mahallesi'nde hayata geçireceği Gençlik Merkezi'nin inşaatına başlandı. Gençlik merkezinde belediye irtibat bürosu, mahalle muhtarlığı, sınıflar, atölyeler, teknoloji odaları, kütüphane, çok amaçlı salon bulunuyor.

Akyüz Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Akyüz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de Sultanbeyli, Fatih Bulvarı, Cahar Dudayev Sokak'ta kuruldu.

Ören Çatı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ören Çatı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Naim Ören tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de Sultanbeyli, Fatih Mahallesi, Adil Caddesi'nde kuruldu.

Ekşi Dekorasyon İnşaat Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Dekorasyon İnşaat Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ozan Ekşi tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Haziran'da Sultanbeyli, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Sultanbeyli G-2 bölgesi imar planı askıya çıkarıldı!

Sultanbeyli Belediyesi, Fatih Mahallesi'nin tamamı ile Hasanpaşa Mahallesi, Abdurrahmangazi Mahallesi, Mehmet Akif Mahallesi, Yavuz Selim Mahallesi ve Hamidiye Mahallelerinin bir kısmını kapsayan G-2 Bölgesi'nin imar planını askıya çıkardı.

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi Haberi

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi

Sultanbeyli'de Fatih Polis Merkezinde, bombalı saldırının ardından tadilata hazırlıkları devam ederken, bina içindeki eşyalar dışarı çıkarıldı.


Polis merkezi ve çevresinde belediye işçilerince temizlik çalışmaları sürdürülürken, dış cephesi güvenlik filesiyle kapatılan karakolda tadilata başlamak için hazırlıkların devam ettiği öğrenildi.


Fatih Polis Merkezi çevresi bariyerlerle kapatılırken, özel harekat polislerinin bina etrafındaki güvenlik önlemleri de sürüyor.


Saldırının ardından zarar gören ev ve iş yeri sahiplerinin bekleyişi ise sürüyor. Fatih Polis Merkezinin hemen yanındaki binanın girişinde iş yeri olan Orhan Arslan olay anında dükkanında olduğunu ifade ederek, "Dışarıya çıktım durum vahim. Araçlar yanıyordu. Yaralı polis ve vatandaşlar vardı. Bizim iş yerlerimiz ve evler zarar gördü" dedi.


Başka bir esnaf Ramazan Çavdar da karakola bombalı saldırı esnasında dükkanda olmadıklarını belirterek, "Olayın hemen ardından oğlum buraya geldi. Gelmesini istemedik...