30 / 04 / 2024

Adanada ücretsiz nikah salonu

Adanada ücretsiz nikah salonu

Adana'nın Yüreğir ilçesinde Nikah Salonu ve Düğün Salonu hizmete açılıyor. Yeni yapılan Kültür Merkezi'nin içerisinde hizmete açılacak olan Nikah Salonu ve Düğün Salonu'ndan vatandaşlar ücretsiz olarak yararlanabilecek...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bayrama kadar ücretsiz olacak mı?

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün, 26 Ağustos'taki açılışından Kurban Bayramı sonuna kadar olan sürede ücretsiz olup olmayacağı ile ilgili kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceğini belirtti.

ERA Gayrimenkul, ücretsiz seminerlerine devam ediyor!

Avrupa ve Anadolu yakasındaki iki seminerle kazanmanın formülünü verecek ERA Gayrimenkul, ücretsiz seminerlerine İstanbul'la devam ediyor.

Düzce Belediyesi Nikah Salonu inşaatı tamamlandı!

Düzce Belediyesi tarafından yenilenen Küçüksu Parkı ve içerisinde konumlandırılan Düzce Belediyesi Nikah Salonu inşaatı tamamlandı.

Ankara Yenimahalle Zübeyde Hanım Nikah Salonu onarılıyor!

Yenimahalle Belediyesi tarafından Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi içerisinde hizmet veren Zübeyde Hanım Nikah Salonu yenileniyor.

Manisa Fatih Nikah Salonu, sergi salonu oluyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Fatih Nikah Salonu’nun sergi salonu haline getirilmesindeki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

AFAD, Kars Kağızman'a ücretsiz konut mu yapacak?

Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Yukarı Karagünen'de meydana gelen heyelan sonrası AFAD’ın verdiği ücretsiz konut sözü buhar oldu.

İzmir Sedeftepe Vadi Evleri'nde 3 gece 4 gün ücretsiz konaklama!

İzmir Bornova'da yeni yapılan Sedeftepe Vadi Evleri, ev alacaklara cazip bir kampanya sunuyor. Proje kampanyasına özel ev alanlara, Bodrum Isis Otel'de ailesiyle 3 gece 4 gün ücretsiz konaklama imkanı sağlıyor.

Kepez Belediyesi kentsel dönüşümde ücretsiz daire sahibi yapacak!

Kepez Belediyesi, Gülveren Mahallesi'ndeki gecekondu probleminin olduğu bölgede yapacağı kentsel dönüşüm projesiyle, hem hak sahiplerini ücretsiz daire sahibi yapacak hem de ilçede yapılaşmayla ilgili zihniyet değişimini başlatacak.

Malatya'da Spor Merkezi ile Nikah Sarayı Projesi basına tanıtıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve hizmete girmeye hazırlanan Yaşam ve Spor Merkezi ile Nikah Sarayı basın mensuplarına tanıtıldı.

Düzce Belediyesi nikah salonu inşaatında son durum!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan ‘Nikah Salonu’ ve Küçüksu Park düzenlemesine ilişkin inşaat çalışmaları hızlandırıldı. Küçüksu Park alanı içinde yapımı devam eden nikah salonunun kaba inşaatı tamamlandı.

TOKİ'den Güneydoğu'ya ücretsiz 48 bin ev!

Devlet terörzedelerin mağduriyetlerini gidermek için düğmeye bastı. TOKİ tarafından vatandaşlara ücretsiz 48 bin ev yapılacak. Esnafa ise aylık 3 bin lira yardım verilecek.

Malatya Nikah Sarayı'nın inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Fahri Kayahan Bulvarı üzerinde yapımı tamamlanan yeni Nikah Sarayında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

ERA, İzmir'de ücretsiz seminer verecek!

ERA 3 Aralık’ta İzmir’de ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor. Ücretsiz olarak verilecek ve 19:00’da başlayacak olan seminere kayıt yaptıranlar aynı zamanda ‘DISC Kişilik Envanteri’nin de sahibi olacak.

Adanada ücretsiz nikah salonu Haberi

Adanada ücretsiz nikah salonu

Adana'nın Yüreğir ilçesinde Nikah Salonu ve Düğün Salonu hizmete açılıyor. Yeni yapılan Kültür Merkezi'nin içerisinde hizmete açılacak olan Nikah Salonu ve Düğün Salonu'ndan vatandaşlar ücretsiz olarak yararlanabilecek. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Amacımız vatandaşlarımızın yaşamlannı kolaylaştırmak ve onlara hizmetin en iyisini sunmaktır." dedi. 


Yüreğir Kültür Merkezi'nin alt katında hizmete açılacak olan nikah salonu ve düğün solunun Yüreğirli vatandaşlara ücretsiz olarak tahsis edeceklerini Çelikcan "Yüreğir'de 5 yılda çok önemli ve kalıcı hizmetler yaptık. 11 Kültür Evi, 11 Taziye Evi, Adana'nın en büyük Kültür Merkezi'ni tamamladık. Bunlar Yüreğir halkına kazandırdığımız önemli projelerimizdir. Bunun yanı sıra Yüreğir'de gerçek Kentsel Dönüşüm çalışmasını biz başlattık. 9 ayrı bölgede çalışmamız sürüyor. 62 adet yeni hizmet aracı aldık. Yüreğir tarihinde en fazla asfalt çalışmasını bu dönemde gerçekleştirdik. Yüreğir'in...