20 / 05 / 2024

adanadaki sulama göletleri

adanadaki sulama göletleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ''İnşallah 2023 yılında Türkiye'yi dünyadaki 10 büyük ekonomi arasına taşıyacağız. Büyük hedefleri olmayan milletler tarih sahnesinden silinmeye mahkumdur'' dedi...

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Adıyaman Gömükan Sulama inşaatı mecliste!

Adıyaman Gömükan Sulama inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de iki mahallede bulunan evler için tahliye kararı!

İzmir'de Menderes ilçesinde bulunan Yeniköy Sulama Göleti  için doluluk nedeniyle su bırakılma kararı alındı. Menemen Belediyesi, gölete yakın iki mahallenin boşaltılması yönünde karar verdi.

Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti TBMM gündeminde!

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde bulunan Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti ve Lalapaşa 2.Göletinin tarla bağlantılarının yapılmaması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pendik Millet Bahçesi açıldı!

Pendik Millet Bahçesi açıldı. Haftanın her günü 09:30 ila 00:00 saatlerinde hizmet sunan millet bahçesi; deniz manzarası, amfi tiyatrosu, yapay göletleri, bisiklet ve yürüyüş yollarıyla Pendik’in en büyük dinlenme, sosyal ve spor alanı oldu.

TOKİ Adıyaman Gömükan Sulama İnşaatı ihalesi 22 Haziran'da!

Adıyaman Gömükan Sulama İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Trabzon Çal Mağarası'na seyir terası inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi; sarkıtları, dikitleri, deresi, şelaleleri ve göletleri ile yer altındaki "saklı cennet" olarak nitelendirilen Çal Mağarası’na, seyir terası inşa ediyor.

Erzin'de gölet projesinin yapımı TBMM'de!

Hatay'ın Erzin ilçesinde tarımsal sulama için gölet projesinin olup olmadığı meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşıkçı konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Amasya'da Kumluca Göleti'nin temeli atıldı!

Amasya’nın Taşova ilçesinde Kumluca Sulama Göleti’nin temeli atıldı. Amasya Valisi Dr. Osman Varol, göletin bölgenin tarımsal sulama ihtiyacını karşılayacağını söyledi..

Uşak Bahadır Köyü'nde yapılan gölet TBMM'de!

Uşak'ın Banaz ilçesi Bahadır Köyü'ne yapılan sulama göleti meclis gündemine taşındı. CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çanakkale'deki taşkın koruma tesisleri TBMM gündeminde!

Çanakkale'deki sulama ve taşkın koruma tesisleri, TBMM gündemine taşındı. Konuya ilişkin CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek soru önergesi hazırladı..

Kahramanmaraş Kılavuzlu Sulama projesinde çalışmalar hızlandı!

Güneydoğu Anadolu Projesi Eylem Planı kapsamına alındıktan sonra çalışmaları hızlandırılan dört etaplı Kılavuzlu Sulama Projesi, tamamlandıktan sonra Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay'da binlerce hektarlık tarım arazisine hayat vermesi planlanıyor.

Ordu'ya iki yeni gölet inşa edilecek!

Ordu’da su depolama kapasitesinin arttırılması, büyük sulama projeleri dışında kalan kırsal kesimlerde kısa sürede sulu tarıma geçilmesi ve yöreye içme suyu sağlanması amacıyla planlama ve projeleri bitirilip ihale aşamasına getirilen 5 göletin yanı sıra 2 adet yeni göletin planlamasına başlandı.

adanadaki sulama göletleri Haberi

adanadaki sulama göletleri


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ''İnşallah 2023 yılında Türkiye'yi dünyadaki 10 büyük ekonomi arasına taşıyacağız. Büyük hedefleri olmayan milletler tarih sahnesinden silinmeye mahkumdur'' dedi.


Eroğlu ile Kültür ve Turizm Bakan Ömer Çelik, DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Adana genelinde yaptırılacak 130 milyon lira tutarındaki sulama, gölet ve taşkın korumayla ilgili 10 tesis için İmamoğlu ilçesinde düzenlenen temel atma törenine katıldı.


Adana ve İmamoğlu'na, heybeleri dolu geldiğini ve kentin her şeyin en iyisine layık olduğunu belirten Eroğlu, halkın hizmetkarı olduklarını, hizmet müjdesi vermeye geldiklerini ifade etti.


Eroğlu, geçen yıl Adana'ya geldiğinde 29 hizmet müjdesi verdiğini anımsatarak, ''Barajlar, göletler, sulama tesisleri ve orman yatırımları gibi hizmetler yapılıyor. Bu sefer de 29 müjdeye ilave olarak 28 müjdeyle buraya  geldik. Bunların toplam maliyeti 675 milyon...