03 / 05 / 2024

adananın otogarı çokmu eski

adananın otogarı çokmu eski

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Abdullah Torun, seçim çalışmaları kapsamında Kozan Akçalı Bölgesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Torun, Adana'ya yeni otogarın projeleri arasında olduğunu söyledi...

Florya Cennet 2 yüzde 50 peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Florya Cennet 2, projesi İzzet Oklu İnşaat tarafından Adananın en değerli lokasyonlarından Kıyıboyu Caddesi'nde inşa ediliyor. Florya Cennet 2 yüzde 50 peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Antalya Elmalı Otogarı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının yüzde 90’nı tamamlandı.

Yeni Bodrum Otogarı'nın yüzde 90'ı tamam!

Bodrum'da toplam 30 bin 759 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Bodrum Otogarı tamamlanıyor. Otogarın çatısı altında yer alan güneş panelleri ile otogar kendi enerjisini üretecek.

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm Mayıs'ta tamam!

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm mayıs ayına kadar tamamlanacak. Otogar Genel Müdürü Beşli dönüşüm projesinin akıllı peron sistemi, şoförler lokali ve yolcular için kütüphane gibi düzenlemeler yer aldığını açıkladı.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda dönüşüm başladı!

15 Temmuz Şehitler (Esenler) Otogarı’nın işletmesini kazanan İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ alanda dönüşüm çalışmalarına başladı. Otogarda metruk binalar yıkıldı ve yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Esenler Otogarı'nı İBB İştiraki İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ işletecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mülkiyetinde olan 15 Temmuz Şehitler (Esenler) Otogarı’nın işletmesini ihaleye çıkardı. Yapılan ihaleyi yıllık 27 milyon TL bedelle İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ kazandı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem’de raylar döşeniyor!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem hattında çalışmalar tüm hızıyla sürdürüyor. Hattın Otogar ile Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı arasını kapsayan Dumlupınar Bulvarı kısmında raylar döşeniyor.

Antakya'nın eski otogarı 46 milyon liraya icradan satılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya eski otogarını satıyor. Otogarın ihalesi 46 milyon lira muhammen bedel ile gerçekleşecek.

Bodrum Otogarı'nın yüzde 40'ı tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün inşaatı süren Bodrum Otogarı'nı inceledi. Gürün, 70 milyon TL'ye mal olacak otogarın yüzde 40'ının tamamlandığını açıkladı.

Esenler Otogarı'nın taşınma sürecini önemsiyoruz!

İBB Başkanı İmamoğlu, "Biz bu otogarın yeni bir otogara taşınması sürecini önemsiyoruz. Yeni otogarın hem Bayrampaşa'da hem Harem'de nerede olması konusunda ortak karar alacağız" dedi...

15 Temmuz Demokrasi Otogarı 15 gün içinde boşaltılacak!

Saraçhane’deki başkanlık binasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın 15 gün içinde boşaltılacağını açıkladı.

İBB'den Esenler otogar yönetimine ihtarname: 3 gün içinde teslim edin!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, sözleşmenin bitmesine rağmen Esenler Otogarı'nın işletmesini devretmeyen yönetime, ihtarname gönderildiği belirtildi.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki otoparkların tahliyesiyle ilgili karar!

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda bulunan otoparkların İSPARK tarafından işletilmesiyle ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan tahliye ve olası yıkım kararların engellenmesi için 30 bin liralık teminat yatırılması şartıyla konulan tedbir, itiraz üzerine yine 30 bin lira yatırılması şa

adananın otogarı çokmu eski Haberi

adananın otogarı çokmu eski


Abdullah Torun, 30 Mart seçimlerinin ardından göreve geldiğinde, Adana için hazırladığı ve seçim kampanyası boyunca tüm ayrıntılarıyla açıklayacağı projeleri bir bir hayata geçireceğini söyledi. Torun önemli projelerinden birinin yeni otogar olduğunu belirterek, belediyelerin, kavga, dedikodu, kısır çekişmeler değil hizmet üretmesi gereken yerler olduğuna dikkat çekti. Abdullah Torun, mevcut otogarın ihtiyaca cevap vermediğini dile getirdi. Torun, “Otogarlar, şehirlerin aynası, önemli bir yansımasıdır. Mevcut otogarın görüntüsü Adana’ya yakışmıyor. Projelerimiz arasında yer alan ve yerini tespit ettiğimiz çağdaş standartlarda yeni ve modern otogarı, göreve gelir gelmez Adana’ya kazandıracağız.” diye konuştu.



Beyaz...