06 / 05 / 2024

Adapazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmaları 2015

Adapazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmaları 2015

Adapazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bu yıl toplam 10 mahallede spor sahası çalışmaları yapılıyor.

Adapazarı Belediyesi ticaret ve konut imarlı 3 arsa satacak!

Adapazarı Belediye Başkanlığı, Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Adapazarı Belediyesi 3 iş yeri satacak! Taksitle iş yeri fırsatını kaçırmayın!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Adapazarı'nda yer alan üç adet iş yerini satışa çıkardı. Taksit imkanı sağlanan iş yerlerinin satış ihalesi 29 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Adapazarı Belediyesi'nden kat karşılığı sosyal kültürel tesis ve ticari alan yapım işi ihalesi!

Sakarya İli Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Halk GYO, Adapazarı Belediye Binası'nı 10 milyon TL'ye satın aldı!

Halk GYO, Adapazarı Belediyesi mülkiyetinde bulunan Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 78 Ada 233 nolu parselde kayıtlı ana gayrimenkulün zemin ve 1. normal katındaki 3 no'lu bağımsız bölümü 10 milyon TL bedelle satın aldı. 

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları askıda!

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları bir aylık askıya çıkartıldı. Askıya çıkan Uygulamalı İmar Planları hakkında bilgi almak isteyen mahalle sakinleri bağlı olduğu mahalle muhtarlıkları ve Adapazarı Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’ne müracaat edebilir.

‘Kentsel dönüşüm’ Adapazarı Belediye Meclisi gündeminde!

Adapazarı Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı’nda kentsel dönüşüm gündem oldu. Toplantı sonrasında Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu; “Kentsel dönüşümde çok cesaretliyiz.” dedi.

Adapazarı Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Adapazarı Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda imar planı konusu komisyona sevk edildi.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Adapazarı'nda 15 yılda hiç bir tarım arazisi imara açılmadı!

Adapazarı Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda, konuşan Saadet Partisi Meclis Üyesi Hayrettin Hacıbektaşoğlu, ''15 yılda hiç bir yerde tarım arazisini imara açmadık'' diye konuştu.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Adapazarı'nda kaçak yapı denetimi!

Adapazarı Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, ''İmar Barışı sürecini suistimal etmek isteyenler olacaktır.Bu konuda titiz davranmalıyız” şeklinde konuştu.

Adapazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmaları 2015 Haberi

Adapazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmaları 2015

Adapazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bu yıl toplam 10 mahallede spor sahası çalışmaları yapılıyor.


Adapazarı Belediyesi tarafından bu yıl Küçükhataplı, Karadavutlu, Aşırlar,Işıklar, Göktepe mahallelerine futbol sahası, Karaman, Korucuk, Tekeler, Turnadere ve Merkez Mahalle’ye de 5 adet basketbol sahası yapılıyor.Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, mahallelerde bir taraftan asfalt, yol açma ve kaldırım çalışmaları devam ederken bir taraftan da 10 mahallede basketbol ve futbol sahası yapılması için çalışma başlattıklarını söyledi.Futbol sahası yapımında 3 mahallede çalışmaların bittiğini kaydeden Başkan Dişli, “Küçükhataplı, Karadavutlu, Aşırlar,Işıklar ve Göktepe mahallemizde futbol sahası, Karaman,Korucuk, Tekeler, Turnadere ve Merkez Mahalle’de basketbol sahası çalışmalarımız sürüyor.Çalışmalarımız 1 ay içinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak” dedi.


Sporun gençler için önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Dişli, “Geleceğe hazırlanan bir toplumun sporu göz ardı...