27 / 05 / 2024

Adapazarı HEM binası

Adapazarı HEM binası

ADAPAZARI Halk Eğitim Merkezi (HEM), 17 yıldan bu yana hizmet verdiği prefabriklerden kurtuluyor. Hazırlanan yeni bina ; projesi Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, oradan da onay için Milli Eğitim Bakanlığı'na gönderilecek...

Halk GYO Adapazarı Sakarya binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Adapazarı Sakarya binası için yayınlanan 2021 yıl sonu raporuna göre, gayrimenkul için takdir edilen piyasa değeri 12 milyon 550 bin TL, KDV dahil toplam satış değeri 14 milyon 809 bin TL oldu. Halk GYO'nun Adapazarı Sakarya binası için KDV hariç aylık 44 bin TL kira bedeli takdir edildi.

Halk GYO, Adapazarı Belediye Binası'nı 10 milyon TL'ye satın aldı!

Halk GYO, Adapazarı Belediyesi mülkiyetinde bulunan Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 78 Ada 233 nolu parselde kayıtlı ana gayrimenkulün zemin ve 1. normal katındaki 3 no'lu bağımsız bölümü 10 milyon TL bedelle satın aldı. 

Halk GYO Adapazarı binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO portföyünde yer alan Sakarya Adapazarı binası 2020 yıl sonu değerleme raporu KAP'ta yayınlandı. 

Sakarya'daki tarihi banka binası restore edilerek müzeye dönüştürülecek!

Sakarya'da 14 Ocak 1913'te Türk İslam Bankası olarak kurulan ve daha sonra adı Türk Ticaret Bankası olarak değiştirilen kurumun tarihi binası, Adapazarı Belediyesi'nin girişimleriyle aslına uygun şekilde restore edilerek müze banka olarak faaliyet gösterecek...

Halk GYO Adapazarı binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Adapazarı Binası 2019 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Halk GYO Adapazarı binası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Adapazarı binası 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO Adapazarı binası 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adapazarı binasının 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

İzmir Torbalı Belediyesi’ne yeni hizmet binası!

İzmir Torbalı Belediyesi’nce ihaleye çıkarılan, hem Osmanlı hem de modern Türk mimarisi ile dikkat çeken yeni hizmet binası projesi tanıtıldı.

Halk GYO Sakarya Adapazarı Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Sakarya Adapazarı Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Antalya Demre Halk Eğitim Merkezi'nin yeni binası Nisan'da tamam!

ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde yapımına başlayan Halk Eğitim Merkezi (HEM) yeni hizmet binasının önümüzdeki yıl Nisan ayında tamamlanması planlanıyor.

Isparta'daki eski Doğumevi ve Çocuk Hastanesi binası ne durumda?

Isparta Yalvaç’ta yeni hastane binası yapıldığı için boşaltılan eski Doğumevi ve Çocuk Hastanesi binasının bakımsız hali, vatandaşları hem korkutuyor hem de tepkisine neden oluyor.

Bingöl Yeni Hizmet Binası nereye inşa edilecek?

Anket sonucunda, yapılması planlanan yeni Bingöl Belediyesi Hizmet Binası ile ilgili vatandaşlarımızın görüşlerini aldık. Ankete katılanların yüzde 60,8'si, askeri alan konusunda hem fikir...

Batman Halk Eğitim Merkezi yeni binasına mı taşınacak?

25 yıl önce Batman’da yapılan Halk Eğitim Merkezi binası ihtiyaca cevap vermiyor. Bölgede açtığı kurs sayısı ile en faal HEM konumunda olan Batman Halk Eğitim Merkez’inde gözler yeni binanın yapımına çevrildi.

Adapazarı HEM binası Haberi

Adapazarı HEM binası

ADAPAZARI Halk Eğitim Merkezi (HEM), 17 yıldan bu yana hizmet verdiği prefabriklerden kurtuluyor. Hazırlanan yeni bina ; projesi Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, oradan da onay için Milli Eğitim Bakanlığı'na gönderilecek. Projenin bakanlık tarafından birkaç ay içerisinde onaylanacağı, ihalenin ardından ise ilk kazmanın bu yıl içerisinde vurulacağı öğrenildi. Deprem yönetmeliğine uygun olarak bir katı yerin altında olmak üzere toplam 3 katlı olarak çizilen projede toplam 16 smıf, idari odalar ve toplantı salonu da yer alacak. Projeniki1 tamamlanabilmesi için hayırseverlerden de destek istenebileceği öğrenilirken, 13 sınıftan ve idari odalardan ibaret eski prefabrik yapıların yıkılması ile görüntü kirliliği de ortan kaldırılacak. 


Yeni...