19 / 05 / 2024

Adapazarı HEM

Adapazarı HEM

ADAPAZARI Halk Eğitim Merkezi (HEM), 17 yıldan bu yana hizmet verdiği prefabriklerden kurtuluyor. Hazırlanan yeni bina ; projesi Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, oradan da onay için Milli Eğitim Bakanlığı'na gönderilecek...

Adapazarı Belediyesi e-imar uygulamasını hizmete sundu!

Adapazarı Belediyesi, e-imar sorgulama hizmetini vatandaşların hizmetine sundu. Uygulama ile vatandaşlar hem internet ortamından işlemlerini gerçekleştirebilecek hem de zamandan tasarruf etmiş olacak.

Zeki Toçoğlu'ndan Adapazarı'na 2 müjde!

Adapazarı Muhtarları ile gerçekleştirilen toplantıda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu 2 müjde verdi. Toçoğlu şehre yeni bir spor kompleksi ile itfaiye binası kazandıracaklarını açıkladı.

TeknoSA Adapazarı'nda 2'nci mağazasını açtı!

TeknoSA, Adapazarı'ndaki ikinci mağazasını Agora'da açtı. Yeni mağazada elektronikten beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok ürün tüketicilerle buluşacak.

Baydöner, 91'nci restoranını Adapazarı'nda açtı!

Adapazarı'ndaki 3. Baydöner İskender yeni konseptiyle hizmete girdi.Türkiye'de ve Dünya’da dönerin markası olmak hedefiyle yola çıkan restoran zinciri Baydöner, Agora Adapazarı AVM'de açtığı Baydöner İskender ile 91 restorana ulaştı.

Adapazarı'ndaki 3. Baydöner İskender hizmete girdi!

Türkiye'de ve Dünya’da dönerin markası olmak hedefiyle yola çıkan restoran zinciri Baydöner, Agora Adapazarı AVM'de açtığı Baydöner İskender İle 91 restorana ulaştı.

Adapazarı Erenler Yunus Emre Meydanı genişledi!

Adapazarı Erenler Belediyesi Kültür Merkezinin yanında kalan Yunus Emre Meydanının devamında yapılan genişleme çalışmalarında sona gelindi. Meydan düzenleme çalışması yaklaşık bin beşyüz metrekarelik alanda yapıldı.

Agora Adapazarı AVM ne zaman açılıyor?

Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi 28 Mayıs’ta yapılacak tören ile açılacak. Alışveriş Merkezi çok sayıda dünyaca ünlü markaları bünyesinde toplayarak, Sakarya’nın yeni alışveriş ve eğlence merkezi olacak

Adapazarı Agora AVM 28 Mayıs'ta açılıyor!

Agora, 120'den fazla mağazasıyla kapılarını 28 Mayıs'ta Sakaryalılara açıyor. İzmir Agora Alışveriş Merkezi'nin ardından zincirin ikinci halkasını Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi oluşturacak.

Adapazarı Agora Alışveriş Merkezi 14 Mayıs'ta açılacak!

Adapazarı Belediyesi’nin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı’nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi 14 Mayıs’ta hizmete açılıyor.

Adapazarı Agora AVM ne zaman açılacak?

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz Serdivan’da yapımı devam eden Agora AVM inşaat alanını gezerek ODAK Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan Oral’dan bilgi aldı.

Adapazarı Agora AVM 14 Mayıs'ta açılıyor!

Adapazarı Belediyesi'nin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı'nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi 14 Mayıs'ta hizmete açılıyor. 60 bin metrekare kapalı alam kapsayan alışveriş merkezinde 102 dükkân bulunuyor.

Adapazarı Şeyh Edebali Cami'nin inşaatına yeniden başlandı!

Adapazarı İlçesi Yenikent Bölgesi’nde 2012 yılında temeli atılan 10 bin cemaat kapasiteli Şeyh Edebali Camisinin inşaatına tekrardan başlandı..

Adapazarı Şeyh Edebali Cami'nin inşaatı tekrar başladı!

Adapazarı İlçesi Yenikent Bölgesi’nde 2012 yılında temeli atılan 10 bin cemaat kapasiteli Şeyh Edebali Camisinin inşaatına tekrardan başlandı. Demirlerin temizlenmesi ile başlanan inşaatta ekipler aralıksız çalışmaya devam ediyor.

Adapazarı HEM Haberi

Adapazarı HEM

ADAPAZARI Halk Eğitim Merkezi (HEM), 17 yıldan bu yana hizmet verdiği prefabriklerden kurtuluyor. Hazırlanan yeni bina ; projesi Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, oradan da onay için Milli Eğitim Bakanlığı'na gönderilecek. Projenin bakanlık tarafından birkaç ay içerisinde onaylanacağı, ihalenin ardından ise ilk kazmanın bu yıl içerisinde vurulacağı öğrenildi. Deprem yönetmeliğine uygun olarak bir katı yerin altında olmak üzere toplam 3 katlı olarak çizilen projede toplam 16 smıf, idari odalar ve toplantı salonu da yer alacak. Projeniki1 tamamlanabilmesi için hayırseverlerden de destek istenebileceği öğrenilirken, 13 sınıftan ve idari odalardan ibaret eski prefabrik yapıların yıkılması ile görüntü kirliliği de ortan kaldırılacak. 


Yeni...