30 / 04 / 2024

adapazarı hendek kemaliye kentsel dönüşüm ne zaman bitecek

adapazarı hendek kemaliye kentsel dönüşüm ne zaman bitecek

Sakarya'da kentsel dönüşüm Kemaliye ile başladı. Hendek Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan 'Kemaliye Mahallesi Kentsel Dönüşüm' projesi, 63 dönüm alanda 309 binayı kapsıyor...

Sakarya Büyükşehir taksitle 3 arsa satacak! İmarlı arsaları kaçırmayın!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Akyazı, Adapazarı, Hendek'te yer alan üç arsayı satışa çıkardı. 

Adapazarı Şeker Fabrikası Afyon'a taşınıyor!

Adapazarı Şeker Fabrikası Genel Müdürü, Şeker Kurumu'na başvurarak fabrikanın Afyon'un Emirdağ ilçesine taşınması için onay istedi. Şeker Kurumu Yönetimi'nin seçim sonrası taşınmaya onay vereceği belirtiliyor.

Zeki Toçoğlu'ndan Adapazarı'na 2 müjde!

Adapazarı Muhtarları ile gerçekleştirilen toplantıda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu 2 müjde verdi. Toçoğlu şehre yeni bir spor kompleksi ile itfaiye binası kazandıracaklarını açıkladı.

TeknoSA Adapazarı'nda 2'nci mağazasını açtı!

TeknoSA, Adapazarı'ndaki ikinci mağazasını Agora'da açtı. Yeni mağazada elektronikten beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok ürün tüketicilerle buluşacak.

Baydöner, 91'nci restoranını Adapazarı'nda açtı!

Adapazarı'ndaki 3. Baydöner İskender yeni konseptiyle hizmete girdi.Türkiye'de ve Dünya’da dönerin markası olmak hedefiyle yola çıkan restoran zinciri Baydöner, Agora Adapazarı AVM'de açtığı Baydöner İskender ile 91 restorana ulaştı.

Adapazarı'ndaki 3. Baydöner İskender hizmete girdi!

Türkiye'de ve Dünya’da dönerin markası olmak hedefiyle yola çıkan restoran zinciri Baydöner, Agora Adapazarı AVM'de açtığı Baydöner İskender İle 91 restorana ulaştı.

Adapazarı Erenler Yunus Emre Meydanı genişledi!

Adapazarı Erenler Belediyesi Kültür Merkezinin yanında kalan Yunus Emre Meydanının devamında yapılan genişleme çalışmalarında sona gelindi. Meydan düzenleme çalışması yaklaşık bin beşyüz metrekarelik alanda yapıldı.

Rüstem Keleş'ten Hendek’e içmesuyu müjdesi!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Yeşilyurt Grup Mahalleleri için yeni bir müjde verdi. Rüstem Keleş; “Hendek’e bağlı Çobanyatak ve Şeyhler Mahallelerinin yaşadığı su yetersizliği ve bulanıklık sorununa kesin çözüm getiriyoruz" dedi

Agora Adapazarı AVM ne zaman açılıyor?

Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi 28 Mayıs’ta yapılacak tören ile açılacak. Alışveriş Merkezi çok sayıda dünyaca ünlü markaları bünyesinde toplayarak, Sakarya’nın yeni alışveriş ve eğlence merkezi olacak

Adapazarı Agora AVM 28 Mayıs'ta açılıyor!

Agora, 120'den fazla mağazasıyla kapılarını 28 Mayıs'ta Sakaryalılara açıyor. İzmir Agora Alışveriş Merkezi'nin ardından zincirin ikinci halkasını Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi oluşturacak.

Adapazarı Agora Alışveriş Merkezi 14 Mayıs'ta açılacak!

Adapazarı Belediyesi’nin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı’nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi 14 Mayıs’ta hizmete açılıyor.

Adapazarı Agora AVM ne zaman açılacak?

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz Serdivan’da yapımı devam eden Agora AVM inşaat alanını gezerek ODAK Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan Oral’dan bilgi aldı.

Kemaliye Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Kemaliye Mahalle Konağı hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yörük Türkmen kültürünün en iyi şekilde yaşatıldığı dağ ilçelerinin ecdat yadigarı olduğunu belirterek, tüm bu bölgelerin Büyükşehir hizmetleriyle donatılacağını söyledi.

adapazarı hendek kemaliye kentsel dönüşüm ne zaman bitecek Haberi

adapazarı hendek kemaliye kentsel dönüşüm ne zaman bitecek


Sakarya'da kentsel dönüşüm Kemaliye ile başladı. 


Hendek Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan 'Kemaliye Mahallesi Kentsel Dönüşüm' projesi, 63 dönüm alanda 309 binayı kapsıyor ve projenin yüzde 30'u konut, yüzde 70'i ise sosyal donatı alanlarından oluşuyor. Bölgede Kemaliye Mahallesinde başlatılan kentsel dönüşüm alanında yapılacak olan fiziki değişiklik; binaları, iş merkezlerini ve yeşil alanları içeriyor. 


Dünya Özel...