05 / 05 / 2024

Adapazarı Kültür Merkezine kimler teklif verdi

Adapazarı Kültür Merkezine kimler teklif verdi

BELPAŞ A.Ş. tarafından işletilen Adapazarı Kültür Merkezi’nin ihalesi gerçekleştirildi. Açık arttırma usulü ile gerçekleşen ihalede son teklifi sunan 66.500 TL + KDV ile Sultanahmet Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi oldu

Adapazarı Kültür Merkezi’nin ihalesi yapıldı!

BELPAŞ A.Ş. tarafından işletilen AKM’nin 118 aylığına kiralanması için düzenlenen ihale BELPAŞ Genel Müdürlüğü’nde yapıldı. Kesin sonuçlar, ihale komisyonunun incelemelerinin ardından kamuoyuna ilan edilecek.

Tarihi Göztepe İstasyon Binası TCDD Kültür Sanat Merkezi oldu

Tarihi Göztepe İstasyon Binası biten restorasyonu sonrası "TCDD Kültür Sanat Merkezi" olarak hizmet verecek. Tarihi bina, açılış töreninin ardından kültür-sanat merkezine dönüşecek.

Karacabey kültür merkezine kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir tarafından Karacabey’e kazandırılacak kültür merkezi inşaatının yüzde 20’lik bölümü tamamlandı.

İstanbul dünyanın kültür ve sanat merkezi olacak!

Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, 2.5 yıllık dönemde gerçekleşen ve yürüyen projelerle İstanbul’un dünyada iddialı bir kültür-sanat merkezine dönüşeceğini anlattı.

Karacabey kültür merkezine kavuşuyor!

Bursa’nın Karacabey İlçesi’nde Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kültür Merkezi’nin 400 günde tamamlanması planlanıyor.

Çankaya Mülkiye Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Kültür merkezine dönüştürülen Çankaya'daki Mülkiyeliler Birliği binasında sona gelindi. Birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak merkez açılış için gün sayıyor.

TİKA'dan Gürcistan'daki kültür merkezine destek!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansının gönüllü elçileri Gürcistan'da hayata geçirilen "Dünyayı Eğitim ve Sevgi Kurtaracak" projesinin kültür merkezi inşaat çalışmalarına katıldı.

Tekirdağ kültür merkezine kavuşuyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyonu Başkanlığı koordinesinde yürütülen inşaat çalışmaları yüzde 99 tamamlandı.

Atatürk'ün Edremit'te kaldığı ev kültür merkezine dönüştürülecek!

Mustafa Kemal Atatürk'ün 1934'te Balıkesir'in Edremit ilçesini ikinci ziyaretinde kaldığı bina, belediye tarafından restore edilerek kültür merkezine dönüştürülecek

Adapazarı Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık kültür merkezi!

Adapazarı Belediyesi, kültür merkezinin toplantı salonu hariç diğer bölümlerinin bir bütün halinde işletme hakkını 10 yıllığına kiraya veriyor..

Ceylanpınar'a 3 yeni kültür evi inşa edilecek!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla kent yatırımları hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Atilla ilçe merkezine 3 yeni kültür evi inşa edeceklerini açıkladı.

Antalya Gazipaşa kültür merkezine kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’ya 18 milyon lira yatırımla yeni bir kültür merkezi inşa ediyor.

Altındağ Şair Baki Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Ali Ersoy Mahallesi’nde hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan kültür merkezine “Şair Baki’ isminin verileceğini açıkladı.

Osmangazi Demirtaş Meydan ve Kültür Merkezi’ne kavuşuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi Demirtaş Mahallesi'ni yeni meydan ve kültür merkezine kavuşturuyor.

Adapazarı Kültür Merkezine kimler teklif verdi Haberi

Adapazarı Kültür Merkezine kimler teklif verdi


Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ A.Ş. tarafından işletilen Adapazarı Kültür Merkezi’nin ihalesi gerçekleştirildi. Açık arttırma usulü ile gerçekleşen ihalede son teklifi sunan 66.500 TL + KDV ile Sultanahmet Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi oldu. Kesin sonuçlar, ihale komisyonunun incelemelerinin ardından kamuoyuna ilan edilecek.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi BELPAŞ A.Ş. tarafından işletilen AKM’nin 118 aylığına kiralanması için düzenlenen ihale BELPAŞ Genel Müdürlüğü’nde yapıldı. BELPAŞ Genel Müdürü Nihat Seymen’in komisyon başkanlığını yaptığı ihalede iki firmanın teklifinin gerekli ihale şartlarına uygunluğu tespit edildi. İlk tekliflerde Sultanahmet Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi komisyona 52.500 TL + KDV’lik telif sunarken, Euro İntem Fast Food Turizm Müşavirlik İnşaat Tekstil İthalat İhracat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ise komisyona 43.215 TL + KDV’lik teklif sundu. Daha...