20 / 07 / 2024

adapazarı maliye caddesi yenileniyor

adapazarı maliye caddesi yenileniyor

Maliye Caddesi'nde yürüyüş yolu, aydınlatma sistemi, ata refüj ve çevre düzenleme çalışmalarını içeren geniş çaplı bir yenileme çalışması gerçekleştiriliyor.

Adapazarı'nda 18 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

T.C. Sakarya 3. İcra Dairesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, Çark Caddesi'nde yer alan iş yerini 18 milyon TL'ye satıyor. 

Sakarya Ankara Caddesi yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’la birlikte Ankara Caddesi'ni ziyaret etti, Toçoğlu caddenin yenileneceğinin müjdesini verdi.

Sakarya Milli Egemenlik Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve 16 ilçe grup yollarında başlatılan dönüşüm çalışmaları Adapazarı Milli Egemenlik Caddesi’nde devam ediyor.

Sakarya Ankara Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Ankara Caddesi'nde sürdürülen kentsel tasarım ve cadde yenileme projesinde çalışmalar devam ediyor.

Sakarya Ankara Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Ankara Caddesi’nde sürdürülen kentsel tasarım ve cadde yenileme projesinde çalışmalar devam ediyor.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yaptığı açıklamada “’Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri Adapazarı Adnan Menderes Caddesi’nde devam etmektedir." dedi

Sakarya İnönü Caddesi'nde sona gelindi!

Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Adapazarı İnönü Caddesi’nin ikinci kat asfaltı atılıyor. Arter yol çizgilerinin çekilmesinin ardından son halini alacak.

Adapazarı'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Adapazarı Belediyesi'nin bir süre önce başlattığı kaçak yapılarla ilgili yıkım çalışmaları devam ediyor. Bugün Adnan Menderes Caddesi üzerinde kaçak olduğu ifade edilen bir işyeri yıkıldı.

Adapazarı Maliye Caddesi yenileniyor!

Maliye Caddesi'nde yürüyüş yolu, aydınlatma sistemi, ata refüj ve çevre düzenleme çalışmalarını içeren geniş çaplı bir yenileme çalışması gerçekleştiriliyor.

Emlak İstasyonu Adapazarı’nda ofis açıyor!

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu,yeni franchise ofisini Adapazarı’ nda hizmete açıyor. Yöneticiliğini Murat Alıcıer’ in yapacağı Emlak İstasyonu Sembol Gayrimenkul Ofisi, Çark Caddesi'nde hizmet verecek.

Four Winds’de, Maliye’ye ait 341 konutun satış ihalesi iptal edildi!

Bağdat Caddesi’ndeki lüks konut projesi Four Winds’de, Maliye’ye ait 341 konutun satış ihalesi iptal edildi. Satış için yeni ihale süreci başladı. İhaleyi kazanan Taşyapı dava açacak...

Adapazarı Şeker Fabrikası'ndan 496 bin TL'ye satılık gayrimenkul!

Adapazarı Şeker Fabrikası Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü; Sakarya, Adapazarı'nda yer alan gayrimenkulü üzerindeki malzemeleriyle birlikte 496 bin TL'ye satıyor. Kapalı teklif usulü yapılacak ihale 31 Mart 2011 Perşembe günü gerçekleştirilecek...

adapazarı maliye caddesi yenileniyor Haberi

adapazarı maliye caddesi yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Maliye Caddesi'nde yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Oktar, "Yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme projesi kapsamında Maliye Caddesi'nde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Maliye Caddesi'nde yürüyüş yolıı, aydınlatma sistemi, orta refüj ve çevre düzenleme çalışmalarını içeren kapsamlı bir çalışma başlattık. Projemiz kapsamında çalışmalarımız kısa süre içerinde tamamlayarak, trafik geçişlerini daha kontrollü hale getirmiş olacağız" dedi.

KENTSEL TASARIM 

Oktar, "Yaklaşık 500 metrelik güzergâhı orta refüjle bölüyoruz. Ayrıca Fen İşleri Dairesi'nc bağlı ekiplerimiz arterdeki kaldırım yenileme çalışmalarına da devam ediyor. Ekiplerimiz mevcut kaldırımlarının sökülmesi ardından caddenin her iki yakasında taş ve bordür döşeme çalışmalarına başlıyor. İnşallah caddemiz yenilecek yaya yolları, orta refüjü ve peyzajıyla modern bir görünüme kavuşacak. Şehir...