06 / 05 / 2024

adapazarı merkez orta hasarlı binalar

adapazarı merkez orta hasarlı binalar

Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş, "Kentsel Dönüşüm Erenler ile sınırlı kalmamalı, Adapazarı merkezindeki orta hasarlı binalar da bu dönüşüm sürecine dahil edilmeli" dedi.

Kahramanmaraş'ta güçlendirme raporu krizi: Orta hasarlı bina sakinleri güçlendirme raporu alamıyor!

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta orta hasarlı bina mağdurları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü önünde toplandı ve güçlendirme raporu ile ilgili taleplerini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

Sivas Yenimahalle TOKİ orta gelir grubu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Merkez Yenimahalle 2. Etap orta gelir grubu projesinde yer alan 51 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Niğde Merkez Efendibey orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey orta gelir projesinde yer alan 472 konut açık satış yöntemi ile satışa çıkarıldı.

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam alt gelir başvuruları başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam alt gelir grubu projesi satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale Merkez orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi orta gelir grubu başvuruları başladı.

TOKİ Karabük Merkez orta gelir projesi bugün satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez orta gelir grubu projesindeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Fed küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik kredi programında düzenlemeye gitti!

ABD Merkez Bankası, yeni tip koronavirüs salgınının ekonomik etkilerini hafifletmek amacıyla uygulamaya koyduğu küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik kredi programında, minimum kredi ölçeğini 250 bin dolardan 100 bin dolara düşürdü.

TOKİ Kırıkkale Yuva orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva orta gelir grubu projesi başvuruları başladı.

TOKİ Karabük Belen orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez Belen orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Karabük orta gelir başvuruları 31 Ekim'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez Belen orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi 31 Ekim'de sona eriyor.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca orta gelir başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Merkez Çamlıca Mahallesi orta gelir grubu projesinde yer alan 428 adet konut için başvurular 18 Ekim'de başlıyor.

adapazarı merkez orta hasarlı binalar Haberi

adapazarı merkez orta hasarlı binalar

Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş, 17 Ağustos depreminin yıldönümünde, "Kentsel Dönüşüm Erenler ile sınırlı kalmamalı, Adapazarı merkezindeki orta hasarlı binalar da bu dönüşüm sürecine dahil edilmeli" dedi. 


SAKARYA Müteahhitler Birliği Başkam Kadir Savaş 17 Ağustos 1999 depreminin yıldönümünde yönetim kurulu adına bir mesaj yayınladı. Başkan Kadir Savaş mesajında; "17 Ağustos 1999 Marmara Depremini asla unutman lalı ve aynı şeyleri tekrar yaşamamak için bilimin ışığında gerekli tedbirleri almalıyız. Deprem, bilinen ancak yok sayılan pek çok gerçeği gün yüzüne çıkarmıştır. Toplumda deprem bilinci yoktu ve afet anında ve sonrasında planlama mevcut değildi. Pek çok yapı kaçak ve mühendislik hizmeti almadan inşa edilmişti. İlgili mevzuat yetersizdi, yapı üretim süreci denetlenmiyordu ve yapı malzemeleri nitelikli değildi. Deprem bir doğa olay olarak kabul edilmeli fakat...