02 / 05 / 2024

Adatepe Teras ne zaman teslim

Adatepe Teras ne zaman teslim

Adatepe Teras projesinde yaşam başladı. Kağıthane Çeliktepe'de inşa edilen proje Tora İnşaat imzasını taşıyor...

Çanakkale Teras Kale Haziran 2024'te teslim! Teras Kale fiyatları ne kadar? 

Teras Kale Çanakkale projesinde yer alan villaların teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Proje kapsamındaki villaların fiyatları 4 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Natura Teras Evleri satışta! Yeni proje! 

Natura Teras Evleri projesinde konut satışları başladı. Projede 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor. Peki Natura Teras Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Natura Teras Evleri ile ilgili merak edilenler... 

Valens Teras yüzde 50'si peşin kalanı 9 ay vadeyle satışta! Yeni proje! 

Valens Teras projesinde fırsatlarla satışlar başladı. Peki Valens Teras'ta konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri var? İşte merak edilenler... 

Alya Teras fiyat listesi! 

İstanbul’un merkezinde Levent’te konumlanan Alya Teras projesinde ön talep toplanıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı projede isteğe göre 1+1 ile 2+1 daireler birleştirilerek 3+1 daire imkanı da sunuluyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Alya Teras dairelerinin fiyat listesi...

Hatay Altınözü'ne cam seyir terası yapılıyor!

Hatay’ın Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur ile Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçede hayata geçirilen altın zeytin cam seyir terası üzerinde incelemeler yaptı.

Greenist Teras’ta ön satışlar başladı! Yeni proje!

Saray Grup’un butik projesi Greenist Teras projesi 472 metrekare teras alanı ve güneş dairelerle Güneşli’de yükseliyor.

Erzurum Tortum Gölü'ne cam teras yapılacak!

Erzurum'da, Tortum Gölü üzerine "Cam Teras" inşa edilecek. 12,3 metre uzunluğuyla cam seyir terası Türkiye'nin en uzun ve geniş alanlı terası olacak.

Adatepe Teras projesinde yaşam başladı!

Adatepe Teras projesinde yaşam başladı. Kağıthane Çeliktepe'de inşa edilen proje Tora İnşaat imzasını taşıyor...

Adatepe Teras Çeliktepe konut fiyatları!

Adatepe Teras Çeliktepe konut fiyatları minimum 430 bin TL'den başlıyor. İstanbul Kağıthane Çeliktepe'de hayata geçirilen Adatepe Teras projesinde toplam 82 daireye yer verildi...

Çeliktepe Adatepe Teras fiyat!

Çeliktepe Adatepe Teras fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 15 milyon TL yatırım bedeline sahip proje Tora İnşaat imzası taşıyor. 

Adatepe Teras Çeliktepe fiyat!

Toplam 82 daireden meydana gelen Adatepe Teras Çeliktepe fiyat listesi 430 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor.

Adatepe Teras daire fiyatları!

Adatepe Teras daire fiyatları 430 bin TL'den başlıyor. 3+1 dairelere yer verile Adatepe Teras projesi İstanbul Kağıthane'de Tora İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Adatepe Teras'ta 3+1 daireler 430 bin TL'ye!

İstanbul Kağıthane Çeliktepe'de inşa edilen ve yaşamın başladığı Adatepe Teras projesinde fiyatlar 430 bin TL'den başlıyor..

Adatepe Teras ne zaman teslim Haberi

Adatepe Teras ne zaman teslim

Tora İnşaat imzası ile hayata geçirilen Adatepe Teras projesinde yaşam başladı. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; proje 15 milyon TL yatırım değerine sahip.


Kağıthane Çeliktepe'de inşa edilen Adatepe Teras projesinde yer alan daire büyüklükleri 101 metrekare ile 128 metrekare arasında değişiyor. Projede fiyatlar 430 bin TL'den başlıyor.


Konforlu ve ferah bir yaşam alanı sunan Adatepe Teras projesinde 82 adet daire yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


19 katlı tek blok olarak yükselen Adatepe Teras projesinde İstanbul'u kuşbakışı 360 derece gören seyşr terası bulunuyor. 


Tel: 0212 279 11 81