06 / 07 / 2024

Adel Issa

Adel Issa

Luxury Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Kaıalı Sami, Adel Issa tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Fatih, Şehremini Mahallesi, Turgut Özal Millet Caddesi'nde kuruldu.

Okul alışverişi yapacaklar müjde! Migros, Adel markalı ürünlere yüzde 20 indirim yaptı! Yetişen sepetine hemen ekleyecek

Okulların açıklamasına kısa süre kala kırtasiye ürünleri satan zincir marketler peş peşe kampanya başlattı. Kampanya furyasına katılan Migros'ta Adel markalı ürünlere yüzde 20 indirim yaptı.

Kem Grup İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kem Grup İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 120.000,00 sermaye bedeliyle Ismaıl Abdalla ile Sara Adel Ebaed Zaky orataklığı tarafından kuruldu.

Akaltun Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akaltun Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Cumalı Altun, Seıd Aman Seıd ve Stelbenat Issa Sıed ortaklığında kuruldu.

Adel Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Adel Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de Halil Mardinoğlu tarafından kuruldu.

Bayraklar Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklar Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de Hothaıfa Darwıs Abu-Sukar, Yahya Issa Mahm Wandıl ve Yasir Şekfe ortaklığında kuruldu.

Lr Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lr Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Adel Emad A.B., Rana Harıth A. Abbood ve Rasha Harıth A. Abbood ortaklığında kuruldu.

Thetarchıtects Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thetarchıtects Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Issa Tha'er I.A, Muhammad Kadrıya ve Razan Alhuasını ortaklığında kuruldu. 

Yaşam Grup Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam Grup Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Issa tarafından kuruldu.

Sky Stars Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Stars Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adel Omaredhah Bavvazır tarafından kuruldu.

Today Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Today Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Najıb Saıed Issa tarafından kuruldu.

Sun Business Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Business Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150  bin TL sermaye bedeli  ile Nasır Javed Ahmad Sayed Adel Shah Alawı Ubaıdullah ve Zarawar Rahımı tarafından kuruldu.

Qaıser Stone İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Qaıser Stone İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin  TL sermaye bedeli  ile MOHAMAD ISSA ve  MOHAMAD JIHAD     MOGHNIE tarafından kuruldu.

Heka Human Sağlık Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Heka Human Sağlık Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Heka Scıence Arge Sanayi ticaret Limited Şirketi ve Adel Teknoloji ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Adel Issa Haberi

Adel Issa

Luxury Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Kaıalı Sami, Adel Issa tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu. 


Luxury Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 7. Her türlü hava, deniz, kara...