06 / 05 / 2024

Adel Kutabı

Adel Kutabı

Kutabi İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Adel Kutabı tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Kartal, Yeni Mahallesi, Balıkesir Caddesi, Uprise Elite Residence'da kuruldu.

Okul alışverişi yapacaklar müjde! Migros, Adel markalı ürünlere yüzde 20 indirim yaptı! Yetişen sepetine hemen ekleyecek

Okulların açıklamasına kısa süre kala kırtasiye ürünleri satan zincir marketler peş peşe kampanya başlattı. Kampanya furyasına katılan Migros'ta Adel markalı ürünlere yüzde 20 indirim yaptı.

Kem Grup İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kem Grup İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 120.000,00 sermaye bedeliyle Ismaıl Abdalla ile Sara Adel Ebaed Zaky orataklığı tarafından kuruldu.

Adel Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Adel Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de Halil Mardinoğlu tarafından kuruldu.

Lr Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lr Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Adel Emad A.B., Rana Harıth A. Abbood ve Rasha Harıth A. Abbood ortaklığında kuruldu.

Sky Stars Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Stars Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adel Omaredhah Bavvazır tarafından kuruldu.

Sun Business Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Business Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150  bin TL sermaye bedeli  ile Nasır Javed Ahmad Sayed Adel Shah Alawı Ubaıdullah ve Zarawar Rahımı tarafından kuruldu.

Heka Human Sağlık Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Heka Human Sağlık Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Heka Scıence Arge Sanayi ticaret Limited Şirketi ve Adel Teknoloji ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunu 6 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi'ndeki deposunu Adel Kalemcilik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye 1 seneliğine 6 milyon TL'ye kiraladı.

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunu 5.4 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 1850 parsel üzerindeki 25 bin 53 metrekare arsa üzerinde bulunan 33 bin 424,36 metrekarelik deponun 17 bin 713 metrekarelik depolama alanı "Adel Kalemcilik Ticaret ve San. A.Ş."ye 1 Ocak 2021 tarihine kadar 5 milyon 400 bin TL'ye kiraya vedi.

Amlak Arrafah İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Amlak Arrafah İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adel Abdel F.M. Tayeh tarafından kuruldu. 

Shafak KWT Tour Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shafak KWT Tour Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Adel Moustafa Aly Afifi tarafından kuruldu.

Middle Esst İnternational İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Middle Esst İnternational İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Adel Taher Amar ve Basma A. Elahmar tarafından kuruldu. 

Birinci Teknik Yapı İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birinci Teknik Yapı İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adel Ali M. Moally tarafından kuruldu.

Adel Kutabı Haberi

Adel Kutabı

Kutabi İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Adel Kutabı tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Kartal, Yeni Mahallesi, Balıkesir Caddesi, Uprise Elite Residence'da kuruldu.


Kutabi İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT  a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...