16 / 05 / 2024

Adem Avcı İstanbul Mezarlıkları

Adem Avcı İstanbul Mezarlıkları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Adem Avcı, 2004’te atandığı bu görevinden önce Bağcılar Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü yaptı. Peki Adem Avcı kimdir? İşte Avcı’nın biyografisi…

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu! 

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Avcı ve Fatih Avcı ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da o evlerin fiyatlarına yüzde 30 zam!

Kovid-19 salgını ve depremlerle büyükşehirlerde müstakil konuta da talep yükseldi. Sedimega İnşaat A.Ş. Başkanı Avcı, İstanbul'da artan müstakil ev fiyatlarının alıcıları İzmir'e yönelttiğini belirtti. 

Emlak Konut Avcılar Ispartakule 6. Etap ihalesi 2 Haziran'da!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Ispartakule 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 2 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek. Emlak Konut Ispartakule 6. Etap arsası Unıkonut, Stüdyo 24 ve Ispartakule Evleri'ne komşu.

Abdullah Avcı: Futbolcu almakla gayrimenkul almanın mantığı aynı!

Medipol Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Avcı, “Futbolcu almakla, gayrimenkul almanın mantığı aynı. Cevheri fark etmek gerekiyor. Cevheri mücevhere çevirmek bizim elimizde. Adım İstanbul’la çok güzel bir tesadüfle yollarımız kesişiyor" dedi.

Avcılar'da icradan 8.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Küçükçekmece 3. İcra Dairesi, İstanbul Avcılar'da bulunan bin 177 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. İmar planında sağlık tesis alanında kalan arsanın toplam satış bedeli 8 milyon 240 bin 960 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut Avcılar Ispartakule 5. Etap 2. oturum ihalesi 16 Mart'ta!

Emlak Konut GYO tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamasına göre İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi İhalesi 2. oturum tarihi belirlendi.

İstanbul'da mezarların taşları değiştirilip yeniden satılıyor!

İBB Mezarlıklar Daire Başkanı Adem Avcı mezar yapım ustaları tarafından akıllara durgunluk veren yöntemlerle kabir yerlerinin satıldığını açıkladı. Avcı, “700 güvenlik görevlisiyle mezarlıkları koruma altına almak zorunda kaldık” dedi

Emlak Konut Avcılar Ispartakule 5. Etap ihalesi 8 Mart'ta!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 8 Mart 2016 Salı günü gerçekleştirilecek. Söz konusu arsa Stüdyo 24 ve Unikonut projesine komşu.

İstanbul'daki mezarlarda 9 milyar TL'lik mermer-granit kullanıldı!

İBB Mezarlıklar Daire Başkanı Adem Avcı, 1937'den bu yana tutulan İBB kayıtlarına göre İstanbul'da 4 milyona yakın mezarlık bulunduğunu belirterek, il genelinde 555 mezarlığın İstanbulluların kabristan ihtiyacına cevap verdi.

Avcılar Turgut Özal Stadyumu'nun yıkımı başladı!

İstanbul Avcılar'da 7 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) devredilen Turgut Özal Stadyumu'nun yıkımına başlandı. Stadın yerine transfer merkezi yapılacak.

Gündüzler Yapı İnşaat Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi Zeugmapark Hotel Avcılar Şubesi açıldı!

Gündüzler Yapı İnşaat Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi Zeugmapark Hotel Avcılar Şubesi, 3 milyon TL sermaye ile 13 Kasım'da İstanbul Avcılar Gümüşpala Mahallesi'nde açıldı.

Avcılar'da 4 bin konuta tedbir kararı istendi!

Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008'de intihar eden Banker Kastelli namlı Abidin Cevher Özden'in, iş adamı Korkmaz Yiğit'ten alacağı yıllar sonra İstanbul Avcılar'da binlerce aileyi vurdu.

Avcılar Ispartakule bölgesinde 4 bin aileye Kastelli şoku!

Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008'de intihar eden Banker Kastelli namlı Abidin Cevher Özden’in, işadamı Korkmaz Yiğit’ten olan alacağı yıllar sonra İstanbul Avcılar’da binlerce aileyi vurdu.

Adem Avcı İstanbul Mezarlıkları Haberi

Adem Avcı İstanbul Mezarlıkları

Adem Avcı kimdir?


Adem Avcı, 1966 yılında Artvin-Yusufeli'nde doğdu. Orta öğrenimini Yusufeli’nde tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi, Arap Dili ve Edebiyatı bölümünden 1988 yılında mezun oldu. Yusufeli’nde bir süre din görevlisi olarak çalıştıktan sonra, 1992 ve 1995 yılları arasında serbest çalıştı.


Adem Avcı, 1995 yılında İstanbul Bağcılar Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü'ne atandı. 2004 yılı Haziran ayına kadar bu görevde kaldı. 


Avcı, 11.06.2004 tarihinden itibaren Mezarlıklar Müdürlüğü görevini yürütüyor. Arapça ve İngilizce bilen Adem Avcı, evli ve üç çocuk babasıdır.



Adem Avcı ve Mezarlıklar Müdürlüğü iletişim bilgileri!


Mezarlıklar Müdürlüğü


Telefon: 0212 312 65 85

Santral: 0212 312 65 85

Faks: 0212 211 51 31

E-mail:...