27 / 05 / 2024

Adem Balaban kim

Adem Balaban kim

Marshall, Marshall Club Card kullanan ustalarının hayatını renklendiren özel sonbahar kampanyasının büyük ödülü Fiat Fiorino otomobil, firmanın Gebze’deki tesislerinde düzenlenen tören ile sahibine teslim edildi...

Ozan Balaban Yönetim Katı programına katılacak!

BLOOMBERG HT Ekonomi Koordinatörü Özlem Dalga, iş dünyasını yöneten isimleri ağırladığı "Yönetim Katı"nda yine özel bir röportaja imza atacak. Programın bu haftaki konuğu, Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban...

Havvanur Yurtsever kim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulunda, "Kesinleşmiş Bağımsız Üye Adaylığı" kabul edilen Havvanur Yurtsever kim? İBB Meclis üyesi olan Havvanur Yurtsever'in özgeçmişi...

Kim Kardashian Kaplumbağa Adası'nı satın alacak!

Kim Kardashian Avustralya'da ada alma hazırlığında.5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Sit alanını kim ilan eder?

Tarih öncesinde yaşayan medeniyetler hakkında bilgilere ulaşabileceğimiz alanlara sit alanları deniyor. Sit alanları koruma altında oluyor. Peki, sit alanlarını kim ilan eder? İşte, sit alanlarının tespiti!

BİM'in sahibi kim?

1995 yılında hayatımıza giren Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaca BİM mağaza sayısı ve yıllık ciro bakımından Türkiye'nin en büyük perakende kuruluşu. Peki BİM'in sahibi kim?

Ozan Balaban Emaar'da Regional CEO oldu!

Ozan Balaban Emaar'da Regional CEO oldu. Balaban, yeni görevinde Emaar Properties'in Fas, Ürdün ve Pakistan operasyonlarından sorumlu olacak ve aynı zamanda Emaar Türkiye’deki görevine de devam edecek.

Yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanma izni, ruhsatlı binalar için, yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren belediyenin ilgili birimleri tarafından düzenlenen belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Yapı kullanma iznini kim alır?

Adem Murat Yücel kimdir?

Antalya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel kimdir? Adem Murat Yücel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Adem Murat Yücel, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Kim Kardashian kızına ada satın alıyor!

Kim Kardashian şimdi de Avustralya'da ada alma hazırlığında. 5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

Çevre düzeni planını kim yapar?

Çevre düzeni planı; coğrafi, sosyal, ekonomik, idari, mekânsal ve fonksiyonel nitelikleri açısından benzerlik gösteren bölge, havza veya en az bir il düzeyinde yapılıyor. Peki, çevre düzeni planını kim yapar?

Emlak vergisini kim öder?

Belediyelere taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisini kim öder? Yapıda kiracı olması durumunda emlak vergisinin mükellefi kim olur?

Adem Akın: İnşaat sektörünün geleceği parlak!

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Adem Akın, güven ortamı sağlandığı sürece inşaat sektörünün geleceğinin parlak olduğunu söyledi. Akın, Başkent ekonomisinin hızlı büyüme trendini devam ettireceğini de kaydetti.

Adem Balaban kim Haberi

Adem Balaban kim

Talihli Marshall boya ustası Adem Balaban “Yüksek kalitesi ve geniş ürün yelpazesi dışında, boya ustasına sağladığı avantajlar nedeniyle de tercih ettiğim Marshall Boya bugün büyük bir hayalimi gerçekleştirdi” dedi.


“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katmaya devam eden AkzoNobel Marshall’ın düzenlediği Marshall ClubCard sahibi ustalar arasında yapılan çekilişin büyük ödülü olan Fiat Fiorino otomobili Zonguldak’tan Adem Balaban kazandı.


20 Eylül – 30 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen kampanya kapsamında; her 50 puanlık boya alışverişi için bir çekiliş hakkı elde eden Marshall ClubCard sahipleri otomobilden iPhone’a kadar pek çok farklı hediye kazanma şansı elde ettiler. Kampanya sonunda bir talihli boya ustası otomobil kazanırken, 5 ustaya iPhone, 10 ustaya iPad mini, 500 ustaya 50 TL’lik GSM konuşma ve 1.000 ustaya da tekstil...