06 / 05 / 2024

Marshall ClubCard sahibi boya ustası Fiat Fiorino kazandı!

Marshall ClubCard sahibi boya ustası Fiat Fiorino kazandı!

Marshall, Marshall Club Card kullanan ustalarının hayatını renklendiren özel sonbahar kampanyasının büyük ödülü Fiat Fiorino otomobil, firmanın Gebze’deki tesislerinde düzenlenen tören ile sahibine teslim edildi...



Talihli Marshall boya ustası Adem Balaban “Yüksek kalitesi ve geniş ürün yelpazesi dışında, boya ustasına sağladığı avantajlar nedeniyle de tercih ettiğim Marshall Boya bugün büyük bir hayalimi gerçekleştirdi” dedi.


“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katmaya devam eden AkzoNobel Marshall’ın düzenlediği Marshall ClubCard sahibi ustalar arasında yapılan çekilişin büyük ödülü olan Fiat Fiorino otomobili Zonguldak’tan Adem Balaban kazandı.


20 Eylül – 30 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen kampanya kapsamında; her 50 puanlık boya alışverişi için bir çekiliş hakkı elde eden Marshall ClubCard sahipleri otomobilden iPhone’a kadar pek çok farklı hediye kazanma şansı elde ettiler. Kampanya sonunda bir talihli boya ustası otomobil kazanırken, 5 ustaya iPhone, 10 ustaya iPad mini, 500 ustaya 50 TL’lik GSM konuşma ve 1.000 ustaya da tekstil seti olmak üzere toplam 1.500’den fazla hediye verildi.


22 Ocak Çarşamba günü AkzoNobel Marshall’ın Gebze’deki tesislerinde ödülünü Marshall Satış Müdürü Müfit Akgün’den teslim alan Marshall Boya Ustası Adem Balaban, “Yüksek kalitesi ve geniş ürün yelpazesi dışında, boya ustasına sağladığı avantajlar nedeniyle tercih ettiğim Marshall Boya bugün büyük bir hayalimi gerçekleştirdi. Yıllardır büyük bir istikrarla gerçekleştirdiğim Marshall Boya alışverişlerime devam edeceğim. Sadakatimi ödüllendirerek beni güçlendirdiği için Marshall Boya’ya çok teşekkür ediyorum” sözleriyle duygularını ifade etti. 


Marshall Satış Müdürü Müfit Akgün, “Marshall Boya’dan alışveriş yaparak, kampanyaya katılan ve otomobil sahibi olan boya ustamızı canı gönülden kutluyoruz ve ailece iyi günlerde kullanmasını diliyoruz. AkzoNobel Marshall her zaman kazandırmaya devam edecek” diye konuştu.


10 yılda, Türkiye’nin dört bir yanından 150 bini aşkın boya ustasına eğitim


Marshall ClubCard ile boya ustalarına yıl boyunca pek çok avantaj ve hediye sunan AkzoNobel Marshall, aynı zamanda eğitime de büyük önem veriyor. AkzoNobel Marshall Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı, 2002 yılından bu yana ücretsiz olarak yürütülüyor. Türkiye’nin hemen her yerinden ustanın katılabildiği eğitimler, son derece modern ve eğitime elverişli olarak donatılmış AkzoNobel Marshall’a ait dört merkezde gerçekleştiriliyor. 


Milli Eğitim Bakanlığı ve Kocaeli Üniversitesi protokolleri ile gerçekleşen eğitimler sonucunda ustalara, Marshall, MEB ve Marshall KOÜ tarafından onaylı sertifikaları veriliyor. Programın başladığı 2010 yılından bu yana 3 bin ustanın bu hizmetten yararlanması sağlandı.


AkzoNobel Marshall hayatı renklendirmek için çalışıyor


Dünyanın en büyük küresel boya ve kaplamalar şirketi ve özel kimyasalların ana üreticisi olan AkzoNobel, dünya genelinde endüstri ve tüketicilere yenilikçi ürünler sunuyor. Müşterileri için sürdürülebilir cevaplar geliştirmek konusunda iddialı olan AkzoNobel’in portföyünde, Dulux, Sikkens, International ve Eka gibi çok iyi bilinen markalar bulunuyor. AkzoNobel, Türkiye’de de Marshall markası ile küresel teknoloji ve tecrübelerle geliştirilmiş ürün ve renk hizmetleri ile hayata renk katıyor. Genel merkezi, Amsterdam Hollanda’da bulunan AkzoNobel, Global Fortune 500 Şirketleri arasında yer alıyor ve sürdürülebilirlik alanında sürekli olarak lider konumda sınıflandırılıyor. AkzoNobel’in dünya çapında 80’den fazla ülkede, 55 bin Kendini Mükemmelliği ve Yarının Cevaplarını Bugünden Elde Etmeye adamış çalışanı bulunuyor.



Geri Dön