04 / 05 / 2024

Adem Karabağ

Adem Karabağ

Fedakar İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi , 22 Şubat 2013 tarihinde, 30 bin TL sermaye ile, Adem Karabağ tarafından kuruldu...

Karabağlar'da Refet Bele Taziye Evi, mescit ve semt merkezi açıldı!

İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde Belediye ve Türk Kızılayı Derneği arasında yapılan protokol ile yapımı tamamlanan "Refet Bele Taziye Evi, Mescit ve Semt Merkezi" düzenlenen törenle açıldı.

İzmir Karabağlar kentsel dönüşümde yıkımlar sürüyor!

Karabağlar ilçesinde 4 katlı binanın yıkımı sırasında düşen molozlar, elektrik tellerine zarar verdi. Bozyaka Mahallesi'nde 2919 Sokak'ta, kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı yapılan 4 katlı binanın son katındaki tuğla duvarın bir kısmı, büyük bir gürültüyle çöktü.

Candan Karabağlı: Gayrimenkul yatırım fonu üzerinde çalışıyoruz!

RAM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi Candan Karabağlı, ''Şu an gayrimenkul yatırım fonu üzerinde çalışıyoruz. Öte yandan iş geliştirme departmanımızın elinde 10-15 tane proje var. Kentsel dönüşüme devam edeceğiz. Şimdilik bu yolda devam etmeyi düşünüyoruz''dedi.

Adem Trade Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Trade Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Ateş ve Abdallah Kassem ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

İzmir Karabağlar'da okullar onarılıyor!

Karabağlar’da öğrencilerin daha sağlıklı şartlarda eğitim almasını sağlamak ve fiziki ortamlarını iyileştirmek amacıyla ilçe sınırları içerisinde yer alan 18 okula badana, boya ve tadilat çalışmaları başladı. Çalışmalar 10 Ekim tarihine kadar devam edecek.

İzmir Karabağlar'daki dönüşüm Türkiye'ye örnek olacak!

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitop Karabağlar'daki kentsel dönüşüm projelerini Posta Gazetesi muhabiri Cemal Sevgi'ye anlattı. İşte o haber...

İzmir Karabağlar Refet Bele Taziye Evi tamamlandı!

KARABAĞLAR Belediyesi, Refet Bele Mahallesi'nde yapımı tamamlanan taziye evini açmaya hazırlanıyor. Belirlenen zamandan daha erken bitirilen taziye evinin açılışı bayram sonrasında yapılacak.

Hasan Karabağ: Bayraklı'da dönüşüm kendiliğinden olacak!

Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ, "Bayraklı'da dönüşüm kendiliğinden olacak" diyor. Bayraklı Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşümün kendiliğinden gerçekleşmesi ve vatandaşın müteahhiderle kolayca anlaşabilmesi için çalışmalarını hızlandırdı.

İzmir Karabağlar Kız Öğrenci Misafirhanesi’nin temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karabağlar Belediyesi'nin işbirliğiyle yaptırılacak Karabağlar Kız Öğrenci Misafirhanesi’nin temeli atma töreni gerçekleşti. Misafirhanenin yapımı toplamda 6 milyon 228 bin TL’yi bulacak.

İzmir Karabağlar'daki Yeşilyurt Ulu Camii ibadete yeniden açıldı!

Yeşilyurt Ulu Camii, 2 yıl 7 ay süren çalışmalar sonunda yeniden inşaatı yapılarak daha modern bir biçimde ibadete açıldı. Açılışta konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu camilerin huzur yerleri olduğuna dikkat çekldi.

Karabağlar'da çok ciddi imar sorunu var!

AK Parti Karabağlar Meclis Üyesi Emrullah Kavuz ve AK Parti Karabağlar Yönetim Kurulu Üyesi ve KAMİDER Başkan Yardımcısı Hasan Özkaya, Yenigün TV'nin konuğu oldu.Özkaya, Karabağlar'da ciddi imar sıkıntısı yaşandığına dikkat çekti.

İzmir Karabağlar'da muhtarlar kentsel dönüşümü görüştü!

Karabağlar'da muhtarlar bir araya geldi. Toplantıda en çok kentsel dönüşüm üzerinde duruldu. Muhtarlar kentsel dönüşüm konusunda mevcut yasada sıkıntılar olduğunu ve bu konuda belediyelere yetki devri yapılmasını istedi.

Fatih Veledi Karabaş Parkı'nın inşaatı başladı!

Mevlanakapı Mahallesi’nde yer alan Veledi Karabaş Parkı çevresinde yapılan kamulaştırılma çalışmalarıyla revize edilmek üzere yeniden projelendirilme çalışmalarının tamamlanmasıyla uygulama çalışmalarına başlandı.

Adem Karabağ Haberi

Adem Karabağ

30 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Sultanbeyli Ahmet Yesevi Mahallesi Şeyh Şamil Caddesi NO:4 adresinde faaliyete geçirildi. 22 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Adem Karabağ tarafından...