04 / 05 / 2024

İzmir Karabağlar Refet Bele Taziye Evi tamamlandı!

İzmir Karabağlar Refet Bele Taziye Evi tamamlandı!

KARABAĞLAR Belediyesi, Refet Bele Mahallesi'nde yapımı tamamlanan taziye evini açmaya hazırlanıyor. Belirlenen zamandan daha erken bitirilen taziye evinin açılışı bayram sonrasında yapılacak.




KARABAĞLAR Belediyesi, Refet Bele Mahallesi'nde yapımı tamamlanan taziye evini açmaya hazırlanıyor.


Karabağlar Belediyesi ile Türk Kızılay Derneği Konak Şube Başkanlığı'nın yaptığı protokol ile geçen yıl kasım ayında temeli atılan Refet Bele Taziye Evi tamamlandı. Belirlenen zamandan daha erken bitirilen taziye evinin açılışı bayram sonrasında yapılacak. 


Karabağlar Belediyesi'nin, vatandaşların acılı günlerinde kullanması için projelendirdiği Refet Bele Taziye Evi toplam bin 85 metrekarelik alanda inşa edildi. 2 katlı sosyal kültürel tesis olarak hizmet verecek binada, bodrum katında otopark, birinci katta çok amaçlı salon (taziye evi), Karabağlar Belediyesi ve Kızılay'a ait ofis ile ikinci katta toplam 400 kişinin ibadet yapabileceği mescit bulunacak.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçede sosyal projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirterek, daha birçok projeyi tamamlayıp, Karabağlar halkının hizmetine sunmak istediklerini söyledi.


Hürriyet


Geri Dön