10 / 05 / 2024

Adem Karaçelik

Adem Karaçelik

Dema Mekanik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Karaçelik, Adem Karaçelik tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Mayıs'ta kuruldu.

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kurt, Murat Okumuş, Serhat Demir ve Yunus Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zafer Karaçelik tarafından kuruldu.

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de MehmetFatih Kara tarafından kuruldu.

Hasçelik Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasçelik Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çelik ve Halit Çelik ortaklığında kuruldu.

An Yapısal Çelik Anonim Şirketi kuruldu!

An Yapısal Çelik Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bıçakçı ve Necmettin Sarı ortaklığında kuruldu.

Destina Metal Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destina Metal Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adem uysal tarafından 1 milyon TL sermaye ile 19 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Ortaca'ya modern günübirlik tesis inşa edilecek!

Ortaca ilçesinde yapılması planlanan Günübirlik Tesis projesi onaylandı. Projenin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, “7 yıllık çabamızın ardından onaylanan projemiz bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Ader Grup Çelik Eğitim İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ader Grup Çelik Eğitim İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adem Erden tarafından 30 bin TL sermaye bedeli ile Silivri'de kuruldu.

Switch İnşaat Demir Çelik Spor Faaliyetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Switch İnşaat Demir Çelik Spor Faaliyetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Akdeniz tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Kartal, Kordonboyu Mahallesi, İpekböceği Sokak'ta kuruldu.

Umte Nakliyat Elektronik ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umte Nakliyat Elektronik ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Adem Kara ve Mehmet Tahir Erkan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Abdülhakhamit Caddesi'nde kuruldu.

Tuce İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuce İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Enver Ceviz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Bekir Karaçelik Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Haziran'da kuruldu.

Hasan Karaçelik kimdir?

Muğla Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik kimdir? Hasan Karaçelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Karaçelik, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hasan Karaçelik...

İztuzu Plajı yine tehlikede!

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, “Plaj belediyeden alınırsa yapılaşma olacak. Plajın özel bir kişiye kazanç getirecek diye verilmesi, yok olması anlamına geliyor. İztuzu Plajı yine tehlikede.

Adem Karaçelik Haberi

Adem Karaçelik

Dema Mekanik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Karaçelik, Adem Karaçelik tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu. 


Dema Mekanik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; mekanik tesisat işleri ve mühendisliği binaların havalandırma kanal işleri mekanik malzemeleri ithalat ve ihracatı havalandırma kanal imalatı ve üretimi  inşaat yapım satım faliyetleri.


Dema Mekanik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, Hilal Mahallesi, Karşıyaka Caddesi,...