26 / 07 / 2024

Adem Koçan

Adem Koçan

Koçanlar Ahşap Yapı Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Adem Koçan tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Sultanbeyli, Akşemsettin Mahallesi, İbrişim Sokak' ta kuruldu.

Kahramanmaraş Azerbaycan Mahallesi 320 dönümlük alan üzerine kurulacak! 2 bin 122 bağımsız bölüm!

6 Şubat depreminin merkez üssü Kahramanmaraş'ta inşaat çalışmaları devam ediyor. Depremde yardıma ilk koşan ülke Azerbaycan'a teşekkür etmek amacıyla Kahramanmaraş'ta kurulan Azerbaycan Mahallesi 320 dönümlük alan üzerine kurulacak.

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Konut kredisi faizleri düşüyor! Köpük gitti, denge geldi! Yeni düzenlemeler sonuç vermeye başladı!

Her sene rekordan rekor koşan konut satışları bu yıl dalgalı seyir izliyor. Fahiş konut fiyatları, krediye erişimdeki zorluklar konut alımlarını etkiledi. 

Euro/TL yeni rekorunu kırdı! Euro 30 liraya koşuyor! 

Euro/TL kuru bugün yeni rekorunu kırdı. 30 TL'ye koşan euro kuru bu sene 45,9 oranında yükseliş kaydetti. Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro/TL kuru kaç lira? 13 Temmuz 2023 euro/TL kuru...

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Euro/TL kuru hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan euro/TL kurunun ne kadar olacağı merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Rekordan rekora koşan dolar için yeni tahmin geldi! Dolar o tarihte 26 TL olacak!

Dolar/TL kuru bugün yeni rekora imza attı. 20,66 TL seviyesine yükselen dolar kuru rekordan rekora koşarken yeni dolar tahmini geldi. Dolar o tarihte 26 TL olacak!

Satıştan kalkan iPhone 11 flaş fiyat etiketi ile şimdi de Migros'ta! Hemen koşan anında kapacak!

Satıştan kalkan iPhone 11, geçtiğimiz günlerde BİM, A101 ve Carrefoursa'da satışa sunuldu. Güzel haber şimdi de Migros'tan geldi! İşte iPhone 11 özellikleri ve 24 Nisan 2023 fiyat listesi...

Gram altın 1.500 TL olacak diyen İslam Memiş şimdi de yeni rekorunu açıkladı! Bu rakamı gören kuyumcuya koşacak

Gram altın bugün yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan gram altın için 1.500 TL olacak diyen İslam Memiş şimdi de yeni rekorunu açıkladı.  Bu rakamı gören kuyumcuya koşacak!

Euro 65 gün sonra böyle olacak! Geri sayım başladı! Bu rakamı görenler anında dövizciye koşacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Bu sene mayıs ayın faiz kararını 16 Haziran 2023 tarihinde açıklayacak. Euro 65 sonra böyle olacak.  Geri sayım başladı! Bu rakamı görenler anında dövizciye koşacak!

Rekordan rekora koşan euronun geleceği seviye resmen belli oldu! Euro tam olarak bu kadar olacak!

Dün euro dolar paritesi 1,0920 seviyesine yükselmesi ile euro kuru 21,050 seviyesine yükseldi. Rekordan rekora koşan euronun geleceği seviye ise resmen belli oldu! Euro tam olarak bu kadar olacak!

Devletten büyük destek! Başvurunuz olumlu sonuçlanırsa 12 bin 500 lira  

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Nisan ayında da destek ödemeleri için çalışmaları hız kazandı. İhtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerin yardımına koşan bakanlık yeni destek ödemesini duyurdu. İşte tüm detaylar...

Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ile birlikte rekora koşan gümüş fiyatları bugün de araştırılıyor. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları.

Altında aylar sonra bir ilk yaşanıyor! Gram altın rekor üstüne rekor kırıyor! Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor

Altın fiyatlarında aylar sonra bir ilk yaşanıyor. Gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın...

Adem Koçan Haberi

Adem Koçan

Koçanlar Ahşap Yapı Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Adem Koçan tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Sultanbeyli, Akşemsettin Mahallesi, İbrişim Sokak'ta kuruldu.


Koçanlar Ahşap Yapı Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MOBİLYA VE AHŞAP EŞYA 1  Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye, tv ünitesi ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. 2  Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak.3  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını, pazarlamasını, dahili...