16 / 06 / 2024

Adem Kuyumcu

Adem Kuyumcu

Okan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü ve Okan Turizm Uygulama ve Araştırma Merkezi ile EHDD tarafından düzenlenen “Engelsiz Turizm İçin Engelsiz Tesisler” başlıklı seminere katılan EHDD Başkanı Adem Kuyumcu Türkiye turizmi ile ilgili konuştu...

Altın fiyatları canlı: Cumhuriyet altını kaç TL? Gremse altın kaç para? Çeyrek altın ne kadar? Kuyumcu altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş devam ediyor. Altının ons fiyatı 2415 dolara gerilerken, gram altın fiyatı bugün 2525 lira oldu. Cumhuriyet altını kaç TL? Gremse altın kaç para? Çeyrek altın ne kadar? 22 Mayıs kuyumcu altın fiyatları.

Çeyrek altın fiyatı 2024! Altın almak isteyenler ters köşe oldu! 21 Mayıs 2024 kuyumcu canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşte olan altın fiyatları, atlın almak isteyenleri ters köşe yaptı. Çeyrek altın fiyatı bugün ne kadar? Ata altın kaç lira? 21 Mayıs 2024 kuyumcu altın fiyatları.

Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları 

18 Mayıs altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın son işlem gününde yükselişe geçen altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. İşte Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları.

Gram altın fiyatı 984 lira oldu! İşte son dakika kuyumcu altın fiyatları 25 Mayıs 2022

Altın fiyatları yeni işlem gününde de yukarı yönlü  hareket etmeye devam ediyor. Gram altın 984 liraya yükseldi. Peki Çeyrek altın, tam altın, Cumhuriyet altını kaç lira? İşte Kuyumcu altın fiyatları 25 Mayıs 2022...

Gram altın rekora koşuyor! Altın neden yükseliyor? Kuyumcu altın fiyatları canlı 24 Mayıs 2022...

Gram altın fiyatları sabah erken saatlerden itibaren yurt içi piyasalarda yakından takip ediliyor. Güne 964 liradan başlayan gram altın, 5 lira artarak 969 liraya yükseldi. Peki çeyrek altın, tam altın 22 ayar altın fiyatları ne kadar oldu? İşte Kuyumcu altın fiyatları canlı 24 Mayıs 2022... 

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi açıldı!

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkin Saygı tarafından açıldı.

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Aykaş kuruldu.

Adem Internatıonal İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Internatıonal İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Eman   Al-Khatib tarafından kuruldu.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Adem Atmaca kimdir? 

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca kimdir? Adem Atmaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Adem Atmaca'nın biyografisi...

Trabzon'da kuyumcu kent inşa edilecek! 

Trabzon'da hasırı ile kazaziyenin yapım aşamalarının da gösterileceği ve ürünlerin satışa sunulacağı "Kuyumcu Kent" projesi için düğmeye basıldı.

Adem Kırık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Kırık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kırık tarafından kuruldu.

Adem Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özen tarafından kuruldu.

Adem Kuyumcu Haberi

Adem Kuyumcu

Bir tesisin engelsiz olması için fiziksel koşullarının, bedensel engelliler, tekerlekli sandalye kullanıcıları, görme engelliler, işitme engelliler, konuşma engelliler ve yakınlarıyla birlikte tatil yapan zihinsel engellilere uygun olması gerektiğini belirten Kuyumcu, belediyelerin yanlış uygulamaları, mimarların hataları ve tatil yapamayan engellilerin sorunlarına kadar pek çok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı.


Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde düzenlenen “Engelsiz Turizm İçin Engelsiz Tesisler” başlıklı seminerde çeşitli sınıflardaki engelli vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunlar, engelsiz ve herkes için erişilebilir mimari çevre hakkında kanun ve yönetmelikler, mimari çevrenin engellilere sosyal ve psikolojik etkileri ile Türkiye’de bulunan tesislerin engelsiz hale getirilmesi için yapılacak çalışmalar tartışıldı. Okan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölüm Başkanı ve Skal International Marmara Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. M. Onur Gülbahar’ın açılışını yaptığı seminere, EHDD Başkanı Adem Kuyumcu’nun...