02 / 05 / 2024

Adem Murat yücel

Adem Murat yücel

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü, Ev Restoran'ın yanında 50 yıldır araç trafiğine kapalı yolu hizmete açtı.

A. Mustafa Yücel: Teleferik yapımı Ağustos ayında bitecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, göreve geldiği günden bu yana Teleferik Projesi’nin üzerinde çalıştıklarını ve proje ile ilgili eksikleri tamamladıklarını belirterek, Ağustos ayında hep birlikte teleferiğe bineceklerini söyledi.

Adem Murat Yücel: Alanya'da daha büyük yatırımlar yapacağız!

2015 yılında kıt imkanlarla çok büyük hizmetler yaptıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Hizmetlerimizi Alanya’nın en ücra köşesine kadar götürdük. 2016'da güzel projeler ve daha büyük yatırımlarla halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Turizm için Alanya İl olmalıdır!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya turizminde bulunan problemlerin çözülmesi için Alanya'nın il olması gerektiğini savundu. Yücel, '' Alanya mutlaka il olmalıdır " dedi.

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Yücel tarafından kuruldu.

Alanya'nın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın batı mahallelerinde devam eden, yol ve proje çalışmalarını denetledi. Başkan Yücel, “Projelerimiz tamamlandıktan sonra batı bölgemizin çehresi değişecek” diye konuştu.

Alanya’da kaçak bina inşaatı durduruldu!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in desteğini alan Okurcalar Mahallesi Muhtarı Hasan Emiroğlu, kaçak yapılarla mücadele ediyor.

Alanya Dinek'in 40 yıllık imar sorununa çözüm!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dinek Mahallesi'nin 40 yıllık imar sorununu çözecek 18. madde uygulamasının tamamlandığını açıkladı.

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

Alanya kentsel dönüşümle değişecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşlarla bir araya gelip talepleri dinledi. Başkan Yücel, Alanya'nın çehresinin değişmesi için mücadele verdiğini söyledi.

Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi tamamlanıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yapımı son sürat devam eden ve bitme aşamasına gelen Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde incelemer yaptı.

Alanya'ya muhtar evi inşa ediliyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Yaylalı Mahallesi’nde inşaatına başlanan Çok Amaçlı Salon ve Muhtar Evi'nin inşaatını inceledi.

Yücel Park'ta yüzde 5 peşinatla!

Yücel Park'ta yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunuyor. 0,98 faiz oranı için son fırsatlar sunulan projede yüzde 20 indirim uygulanıyor. 

Alanya'nın imar ve yapılaşma sorunları çözülüyor!

Alanya’nın imar sorunlarını tek tek çözüme kavuşturan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 4 yıldır birçok mahallenin yıllardır beklediği imar planı değişikliklerini de hızla tamamladı.

Murat Yıldırım ev dekorasyonuna 1 milyon TL daha harcadı!

Beykoz'a taşınan Murat Yıldırım-İmane Elbani çifti, tadilat ve dekorasyon için kesenin ağzını açtı. Murat Yıldırım 1 milyon TL daha harcadı...

Yücel Park'ta yüzde 20 indirim!

Yücel Park'ta yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Yüzde 5 peşinatla 0,98 faizle ödemelerin yapıldığı projede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. 

Murat Yıldırım'dan eşine 16 milyonluk hediye ev!

Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım, 2016 yılında dünya evine girdiği İmane Elbani'ye Beykoz'dan 16 milyon TL'lik lüks bir ev aldı...

Adem Murat yücel Haberi

Adem Murat yücel

Verdiği sözleri tutmanın haklı onurunu yaşayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şehir trafiği için büyük bir önem taşıyan yolları bir bir hizmete açıyor. İmar Planı'nda yol olmasına rağmen Mehmet Kahya'nın otel bahçesi olarak kullandığı Kadıpaşa Mahallesi'ndeki bölgeyi boşalttırarak, araç trafiğine açtıran Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu çalışmasıyla takdir toplamıştı. Yücel'in talimatıyla 2014 yılında Kahya'nın otel bahçesi olarak kullandığı bölgedeki yol trafiğe açılmış ve vatandaşlarda Yücel ile teşekkür kahvaltısında buluşmuştu. 

ESNAF TEŞEKKÜR ETTİ 

Başkan Yücel, Alanya trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak yeni bir çalışmaya daha imza attı. İmar Planı'nda yol olarak gözüken ama araç trafiğine kapalı olan bölgedeki yolun trafiğe açılması için  Fen İşleri Müdürlüğü'ne talimat veren Başkan Yücel'in talimatıyla bu bölgede çalışma başladı. Bugün sabah itibariyle araç ve personellerle birlikte...