29 / 04 / 2024

adem oklu pamukkale

adem oklu pamukkale

Adem Oklu: "Pamukkale'de turistlerin rehbersiz gezebilmelerini sağlayan "akıllı telefonla rehbersiz gezinti" uygulamasını başlattık" dedi. Oklu, Antalya'ya gelen 15 milyon turistin 5 milyonunu Pamukkale'ye çekmeyi hedeflediklerini de söyledi

Pamukkale'de hazine arazisi üzerindeki binalar yıkıldı!

Denizli'nin Pamukkale İlçesi Karakurt bölgesinde hazine arazisi üzerinde inşa edilmiş kaçak yapıların yıkımı başladı. Yıkılan barakaların imar barışı fırsatından yararlanmak istediği öğrenildi.

Pamukkale'de kültür merkezi inşaatı yükseliyor

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe Mahallesi'nde inşa edilen kültür merkezi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projenin yüzde 80'inin tamamlandığı açıklandı.

Adem Atmaca: İnşaat sektörüne trend olduğu için girdik!

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, "İnşaat sektörüne trend olduğu için girdik. Tecrübe de edindik ama ana işimiz hiç olmadı. Biz elektronikçiyiz” diyor.

Gebze Adem Yavuz Kapalı Pazaryeri’nde çalışmalar tamamlanıyor!

Gebze Belediyesi tarafından hayata geçirilen Adem Yavuz Kapalı Pazaryeri’nde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Adem Atmaca: Ekonomiye katkı sağlamaya devam edeceğiz!

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Atmaca, "Büyüme hızında dünya ülkeleriyle yarışan Türkiye bu hamlelerle daha çok yücelecek" dedi...

Pamukkale'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık termal turizm tesisi!

Denizli İli Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde yer alan 92 odalı, açık-kapalı termal havuzları bulunan termal turizm tesisi 8 milyon 176 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adem Ekşioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Ekşioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adem Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Pamukkale Belediyesi vatandaş için tapu veznesi kurdu!

Denizli Pamukkale Belediyesi, tahakkuk-tahsilat ve beyan sureti vermek gibi işlemleri için belediyeye gelerek zaman kaybetmelerini önlemek adına, Tapu Kadastro Müdürlüğü’ne vezne kurdu.

Pamukkale'de 4.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Karahayıt Mahallesi'nde yer alan turistik tesis vasıflı gayrimenkul 4 milyon 318 bin 178 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adem Atmaca'dan Bahçeşehir Göleti açıklaması!

Atmaca Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca son dönemde sıkça gündeme gelen Bahçeşehir Gölet projesiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı. İşte Adem Atmaca'nın o açıklamaları...

Hakan Bucak ve Adem Atmaca konut satış verilerini değerlendirdi!

Ilgın İnşaat ve Atmaca Gayrimenkul yöneticileri TÜİK Konut satışı rakamlarına ilişkin açıklamalar yaptılar. İşte, Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bucak ve Atmaca Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca'nın değerlendirmesi.

Adem Atmaca'dan Bahçeşehir Gölet açıklaması!

Atmaca Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca son dönemde sıkça gündeme gelen Bahçeşehir Gölet projesiyle ilgili açıklamalar yaptı. İşte Adem Atmaca'nın o açıklamaları...

Osmangazi Hacı Adem Camii'nin temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi ve hayırsever vatandaşların işbirliğinde hayata geçirilecek olan Kemerçeşme Mahallesi Hacı Adem Camii’nin temeli, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın da katıldığı törenle atıldı.

adem oklu pamukkale Haberi

adem oklu pamukkale


Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale'de ziyaretçilerin rehbersiz gezebilmelerini sağlayan "akıllı telefonla rehbersiz gezinti" uygulamasını başlattıklarını söyledi.


Oklu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Pamukkale'nin cazibesini artırmak ve daha çok turist çekebilmek amacıyla teknolojik gelişmelerden yararlandıklarını belirtti.


Ören yerinde bulunan tarihi güzelliklerin, bunlarla ilgili bilgilerin, bilimsel verilerin ziyaretçilere doğru anlatılmasının çok önemli olduğunu kaydeden Oklu, şöyle devam etti: 


"Teknoloji sayesinde Pamukkale hakkında bilgileri dinleyen ziyaretçinin bunu dilden dile, kulaktan kulağa aktarması tanıtımın çok önemli bir ayağıdır. Biz de Pamukkale'de turistlerin rehbersiz gezebilmelerini sağlayan akıllı telefonla rehbersiz gezinti uygulamasını başlattık. Bunun için çeşitli yerlere karekodlar yerleştirdik. Ziyaretçilerimiz, bir eserin, bir tanıtım levhasının yanında bu karekodu akıllı telefonlara okuttuklarında, burasıyla alakalı tüm bilgilere yanında rehber olmadan, bütün detaylara...