05 / 05 / 2024

Aden Beytepe teslim tarihi

Aden Beytepe teslim tarihi

Uslu İnşaat, Aden Plaza, Aden Konutları, ve Aden iş Merkezi'nden sonra Aden Beytepe Projesi, örnek dairesini tamamlayarak satışa çıkardı.

Duru Beytepe'de yüzde 5 peşinatla!

Duru Beytepe projesi 2020 yılının Nisan ayında teslim edilecek. Yüzde 5 peşinat ile ödemelerin yapılacağı Duru Beytepe'de konforlu bir yaşam doğanın duru güzelliğiyle sunuluyor. 

Duru Beytepe Nisan 2020'de teslim!

Tona Yapı Ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal Beytepe’de inşa ettikleri Duru Beytepe projesi'nin teslimlerinin Nisan 2020'de gerçekleşeceğini söyledi.

Alpiş Aden House projesinde teslim 6 ay öne çekildi!

Alpiş Group’un İstanbul Caddesi üzerinde inşa ettiği Alpiş Aden House projesi hızla sürüyor. Teslimatı 6 ay öne çektiklerini belirten Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, “2018’in sonunda dairelerimizi teslim etmeye başlayacağız” dedi...

Miavita Beytepe ile ayrıcalıklı olacağınız 7 detay!

2016 yılında başlayan ve Haziran 2018'de teslim edilecek Ankara'daki Miavita Beytepe ile ayrıcalıklı olacağınız 7 detay...

Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı!

İnsay Yapı'nın Ankara'daki lüks projesi Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı. Sınırlı sayıdaki dairelerin satışları 710 bin TL'den başlayan fiyatlarla yapılıyor.

MiaVita Beytepe 2018'de teslim edilecek!

MiaVita Beytepe projesi ile konut sektörüne giriş yaptıklarını belirten MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz “2018 yılında projemizi teslim edeceğiz” dedi.

Çankaya Kale Beytepe ne zaman teslim?

25 katlı tek blok şeklinde dizayn edilen Çankaya Kale Beytepe projesi Kocamanlar Alüminyum A.Ş imzasıyla inşa ediliyor. Peki Çankaya Kale Beytepe ne zaman teslim?

Elit Manzara Beytepe fiyatları 2017!

Konutların 2018 yılında teslim edilmesi planlanan Elit Manzara Beytepe projesi, Elit - İnsay İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor...

Elit Manzara Beytepe güncel fiyatlar 2017!

Kişiye özel ödeme planı sunulan Elit Manzara projesi 2018 yılı Haziran ayında teslim edilemeye hazırlanıyor. İşte Elit Manzara Beytepe güncel fiyatlar 2017...

Bursa Alpiş Aden House ne zaman teslim?

8 blok şeklinde yükselen Bursa Alpiş Aden House projesi 690 daire ve 2 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor. Peki Bursa Alpiş Aden House ne zaman teslim?

Osmangazi Alpiş Aden House fiyatları!

Osmangazi Alpiş Aden House fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Alpiş Aden House projesi Ocak 2019'da teslim ediliyor...

Alpiş Group Aden House projesine başlayacak!

Aralık ayından önce projeyi teslim etmeyi hedefleyen Alpiş, Yalova Yolu üzerinde 300 milyon liralık Aden House projesine başlayacak.

Benevre Beytepe kira ve aidat garantisi İle fark yaratıyor!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, Ağustos 2017’de teslim edilecek olan Benevre Beytepe projesinin yatırım değeri ve özellikleri hakkında bilgi verdi.

Aden Beytepe teslim tarihi Haberi

Aden Beytepe teslim tarihi

Uslu İnşaat, Aden Plaza, Aden Konutları, ve Aden iş Merkezi'nden sonra Aden Beytepe Projesi, örnek dairesini tamamlayarak satışa çıkardı. Uslu İnşaat'ın Satış Sorumlusu Cemal Bal, Site hayatı ile lüksü buluşturduk"...