05 / 05 / 2024

Aden Konutları tanıtımı yapıldı

Aden Konutları tanıtımı yapıldı

Ankara merkezine 20 dakika mesafede, “yatay yaşam” konsepti ile inşa edilen Aden Ballıkpınarı Konutlarında düzenlenen tanışma toplantısı Pazar günü gerçekleştirildi. Aden Ballıkpınarı, 68.000 metrekarelik bir alan üzerinde yer alıyor...

Kocasinan Yunusemre Mahallesi'ndeki 2'nci etap konutları tanıtıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde Yunusemre Mahallesi'ndeki 2’nci etap konutların tanıtımı yapıldı. Kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesinin sabır isteyen zor bir süreç olduğuna vurgu yapan Başkan Çolakbayrakdar, açıklama yaptı.

Tarsus Park Konutları tanıtıldı!

Kulak İnşaat yeni projesi Tarsus Park Konutları'nın tanıtımı gerçekleştirilen iftar yemeğinde yapıldı.

Konya Can Yaka Konutları'nın daire tanıtımı yapıldı!

1986 yılından beri Konya'ya hizmet veren Can inşaat, önemli bir projeye daha imza atıyor. Meram'da yapımı devam eden Can Yaka Konutları'nın örnek daire tanıtımı yapılırken, konuklara cağ kebabı ikram edildi.

TOKİ Çeşme Sosyal Konutları'nın tanıtımı yapıldı!

T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) tarafından Çeşme’de yapımı devam eden dar ve alt gelirli vatandaşlara yönelik Çeşme Sosyal Konut projesinin tanıtımı bugün projenin şantiye alanında gerçekleştirildi.

TOKİ Hitit Konutları'nın tanıtımı gerçekleşti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve Hitit Üniversitesi işbirliğinde üniversite akademik ve idari personeli için yapılacak olan TOKİ Hitit Konutları tanıtıldı.

TOKİ Hitit Konutları'nın tanıtımı yapıldı!

Başbakan Toplu Konut İdaresi ve Hitit Üniversitesi işbirliğinde üniversite akademik ve idari personeli için yapılacak olan TOKİ Hitit Konutları tanıtıldı.

Gaziantep Kuzey Şehir Konutları'nın tanıtımı yapıldı!

“Gaziantep Kuzey Şehir” konutlarının tanıtım toplantısından sonra saha gezisine giden TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte alanda incelemelerde bulundu.

Gaziantep Kuzey Şehir Konutları tanıtıldı!

“Gaziantep Kuzey Şehir” konutlarının tanıtım toplantısından sonra saha gezisine giden TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte alanda incelemelerde bulundu.

Eston Şehir Mahallem tanıtım filmi!

Eston Şehir Mahallem tanıtım filmi yayınlandı. Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir'de konutların ortalama metrekare birim fiyatı 4 bin 300 lira. Eston Şehir Mahallem projesi Haziran 2017'de teslim...

Rusya'da Bodrum tanıtım ofisi açılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesini Rusya'ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova'da açılacak "Bodrum Tanıtım Ofisi" ile ilgili imzalar atıldı. Ofis Moskova Turizm Fuarı sırasında açılacak.

TOKİ 50 adet projenin tanıtım dosyalarının hazırlanması işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Denge Tanıtım Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denge Tanıtım Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 40 bin TL sermaye ile, Asya Aksoy Müdürlüğü'nde, Güngören Tozkoparan Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ 50 adet projenin tanıtım dosyalarını hazırlatacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi 11 Şubat 2015 tarihinde saat 11:00'da yapılacak.

Aden Konutları tanıtımı yapıldı Haberi

Aden Konutları tanıtımı yapıldı

Gölbaşı’nın Ballıkpınarı köyünde inşa edilen Aden Konutlarının tanıtımı için düzenlenen Komşuluk Şenliği’ne Balkan Orkestrası’nın melodileri damga vurdu.  

Ankara merkezine 20 dakika mesafede, “yatay yaşam” konsepti ile inşa edilen Aden Ballıkpınarı Konutlarında düzenlenen tanışma toplantısı Pazar günü gerçekleştirildi. Davetliler, bir yandan Aden Ballıkpınarı’nda doğa içine yerleştirilmiş yaşam alanlarını keşfederlerken, bir yandan da Balkan Orkestrası eşliğinde keyifli saatler geçirdiler.  Şenliğe ailece katılan konuklar, aynı zamanda iç mekan düzenlemeleri tamamlanan villa ve daireleri de gezme fırsatı buldular.

Ankara’da, Uptown, Lotus Çayyolu, Anka Natura, Pelit Çayyolu, Arinnapark ve Anittapark gibi başarılı projelerin de yaratıcısı Lejant Proje ekibi tarafından tasarlanan Aden Ballıkpınarı’nı Lin Yapı A.Ş. inşa etti. Müstakil villa ve müstakil daire seçenekleri ile 4 farklı konut tipinin yer aldığı ve iki etapta satışa sunulan...