06 / 05 / 2024

adese Doğaşehir açıldı mı

adese Doğaşehir açıldı mı

Adese'nin yeni mağaza açılışında konuşan Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, "Büyümemizi bundan sonra da yeni mağaza açılışlarıyla önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz" diye konuştu.

Aldura Emlak İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Aldura Emlak İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Nit Metal Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Nit Metal Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bursa Şehir Hastanesi açıldı!

Doğanköy mevkisinde 745 bin 365 metrekare alanda hayata geçirilen Bursa Şehir Hastanesi, hizmete açıldı.İlk kabul gününde 2 bin 500 kişi tedavi olmak için hastaneden randevu aldı...

Doğan İnşaat Asfalt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tuzla şubesi açıldı!

Doğan İnşaat Asfalt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tuzla şubesi bugün Tuzla'da 50 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Vefat eden Mimar Mevlüt Karasakal anısına doğa yürüyüşü!

Konya Beyşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından mimar olarak görev yaparken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Mevlüt Karasakal anısına doğa yürüyüşü yapıldı.

Dc Emlak Sağlık Turizmi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Dc Emlak Sağlık Turizmi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi bugün 800 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ankara Şehir Hastanesi açıldı!

Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise tüm birimleri tek seferde hayata geçirilen 3. büyük hastanesi olan Ankara Şehir Hastanesi hizmete açıldı.

Acr Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Acr Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün 1 milyon 445 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

10 milyar dolarlık 39 şehir hastanesinin 6'sı açıldı!

Birçok ülke, sağlık sektöründe dünya markası olmayı başaran “Şehir Hastaneleri” için sıraya girdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 44 bin 500 yatak kapasiteli 39 hastaneden oluşacak şehir hastanelerinin 6'sının açıldığını söyledi.

Lüks Zafer Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir İstanbul Otogarı Şubesi açıldı!

Lüks Zafer Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir İstanbul Otogarı Şubesi bugün Bayrampaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Serhat Metalürji Döküm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Serhat Metalürji Döküm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Efor İnşaat Dekorasyon Ve Aliminyum Doğrama Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Efor İnşaat Dekorasyon Ve Aliminyum Doğrama Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi açıldı!

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

adese Doğaşehir açıldı mı Haberi

adese Doğaşehir açıldı mı


İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak bu ayın başında Ankara Değirmendere mağazasının açılışını yapan Adese, şimdi de Konya'nın gelişen bölgesi Beyhekim Mahallesi'nde Doğaşehir mağazasını müşterilerinin hizmetine açtı. 




Rasyonel Haber



Haber Konya Hakimiyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Son olarak bu ayın başında Ankara Değirmendere mağazasının açılışını yapan Adese, şimdi de Konya’nın gelişen bölgesi Beyhekim Mahallesi’nde Doğaşehir mağazasını müşterilerinin hizmetine açtı.


Müşterileri için kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışını benimseyen ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren Adese, mağaza açılışlarına da tüm hızıyla devam ediyor. Adese, Konya’da hastaneler bölgesi olarak da bilinen Beyhekim Mahallesi’nde Doğaşehir mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, Adese Genel Müdür Yardımcıları Ahmet Özkürkçüler ve Cengiz Durmaz’la birlikte Adese yöneticilerinin de katılımıyla...