07 / 05 / 2024

Adese konya mağazası

Adese konya mağazası

Adese'nin yeni mağaza açılışında konuşan Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, "Büyümemizi bundan sonra da yeni mağaza açılışlarıyla önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz" diye konuştu.

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Adese 23 mağazasını kapatacak!

Perakande sektöründe faaliyet gösteren Adese, son 10 ayda 23 mağazasını kapatma kararı aldı. Şirket, mağazalarını verim düştüğü için kapatacağını açıkladı. 

Adese 17. mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı!

Adese yeni mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı. 2017 yılında şu ana kadar 3 mağaza açan Adese, mağaza sayısı 17'ye çıkardı.

Adese Sedirler mağazası hizmete açıldı!

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarını sürdürüyor. Son olarak Karaman Ermenek mağazasını müşterilerinin hizmetine sunan Adese, şimdi de Konya Sedirler mağazasının açılışını yaptı.

Adese, 153. mağazasını Ankara Keçiören'de açtı!

Bu yıl da mağaza açılışlarıyla büyümeye devam eden Adese, Ankara Kızılcahamam mağazasını hizmete açarak Ankara’da 15, toplamda 153 mağaza sayısına ulaştı.

Adese 154. mağazasını Konya'da açacak!

Adese, 2016 yılına da mağaza sayısını artırarak büyümesine devam ediyor. Konya Dedeman Oteli karşısında yer alan Kipa’nın yerine açılacak Adese Hiper mağazası ile Adese, mağaza sayısını 154’e çıkaracak.

Adese 151. mağazasını Ankara'da açtı!

Adese, 2016 yılında da mağaza sayısını artırarak büyüyecek.Yılın ilk mağazasını Ankara Özgürlük’te hizmete açan Adese böylece Ankara’da 14, toplamda da 151 mağaza sayısına ulaştı.

Beyzade Adese yeni mağaza açılışlarını sürdürüyor!

Beyzade Adese Mağazası yeni çehresiyle hizmette İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, bir yandan yeni mağaza açılışlarını sürdürürken diğer yandan mevcut mağazalarını yenilemeyi sürdürüyor.

Adese 147. mağazasını Kırıkkale'de açtı!

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, Kırıkkale’de açtığı ilk mağazasıyla şube ağını genişletmeye devam ederken toplam mağaza sayısını ise 147’ye yükseltti.

Adese 147. mağazasını Konya'da açtı!

Ramazan ayında gerçekleştirdiği mağaza açılışlarıyla şube ağını genişletmeye devam eden Adese, Konya'da açtığı iki yeni mağazayla toplam şube sayısını 147'ye yükseltti.

Adese, Konya ve Ankara'da yeni mağaza açtı!

Adese, Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde gerçekleştirdiği mağaza açılışının ardından Karaman mağazasını da müşterilerinin hizmetine sunarak toplam mağaza sayısını 145'e vükseltti.

Baydöner 92'nci mağazasını Konya'da açtı!

Türkiye'de ve dünyada dönere hak ettiği değeri vermek amacıyla 2006 yılında yola çıkan Baydöner, bugün Konya'da açtığı 3. mağazası ile toplamda 92 restorana ulaştı.

Bimeks yeni mağazasını Konya'da açtı!

Teknoloji perakendecisi Bimeks, 2 bin metrekarelik yeni mağazasını Konya'nın en yeni alışveriş merkezi Novada Outlet Alışveriş Merkezi'nde açtı. Özel indirimlerden faydalanmak isteyen Konyalıların açılışa ilgisi yoğun oldu.

Adese konya mağazası Haberi

Adese konya mağazası


İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak bu ayın başında Ankara Değirmendere mağazasının açılışını yapan Adese, şimdi de Konya'nın gelişen bölgesi Beyhekim Mahallesi'nde Doğaşehir mağazasını müşterilerinin hizmetine açtı. 




Rasyonel Haber



Haber Konya Hakimiyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Son olarak bu ayın başında Ankara Değirmendere mağazasının açılışını yapan Adese, şimdi de Konya’nın gelişen bölgesi Beyhekim Mahallesi’nde Doğaşehir mağazasını müşterilerinin hizmetine açtı.


Müşterileri için kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışını benimseyen ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren Adese, mağaza açılışlarına da tüm hızıyla devam ediyor. Adese, Konya’da hastaneler bölgesi olarak da bilinen Beyhekim Mahallesi’nde Doğaşehir mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, Adese Genel Müdür Yardımcıları Ahmet Özkürkçüler ve Cengiz Durmaz’la birlikte Adese yöneticilerinin de katılımıyla...