06 / 05 / 2024

adese yeni mağazasını nerede açtı

adese yeni mağazasını nerede açtı

Ulusal perakende zinciri Adese, Bolu'nun Gerede ilçesindeki ilk mağazasını müşterilerinin hizmetine sundu. Gerede Adese'nin açılışı ile birlikte 2013 yılı sonunda 135 mağazaya ulaşan Adese, Bolu'daki mağaza sayısını ise 6'ya yükselti...

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

Bella Maison yeni mağazasını Bodrum Midtown AVM'de açtı!

2020'nin sonuna kadar 17 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Bella Maison, yeni mağazasını Bodrum'da hizmete açtı.

Boyner, İstiklal Caddesi'nde 5 katlı yeni mağazasını açtı!

Boyner, İstiklal Caddesi'nde yer alan 5 katlı yeni mağazasını hizmete açtı. Boyner bu yıl toplamda 12 yeni mağaza açacak.

SPX, 46’ıncı mağazasını açtı!

SPX, Anadolu Yakası’ndaki Emaar Square AVM’de yeni mağazasını açarak satış noktasını 46’ya yükseltti.

Under Armour İzmir'de yeni mağazasını açtı!

Global performans spor giyim ve aksesuar markası olan Under Armour, 24 Ekim’de Hilltown İzmir’de açılan yeni mağazasıyla spor tutkunları ile bir araya geliyor…

MediaMarkt yeni mağazasını İzmir'de açtı!

MediaMarkt, Türkiye’deki büyüme hedefleri doğrultusunda yatırım yapmaya devam ediyor. MediaMarkt, mağazalarına bir yenisini ekleyerek İzmir Hilltown AVM’de yeni mağazasını açtı…

Decathlon Akmerkez'de yeni mağazasını açıyor!

Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. İstanbul’daki 14. mağazasını 29 Mayıs’ta Akmerkez’de açmaya hazırlanan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı 35’e ulaşacak.

Adese 23 mağazasını kapatacak!

Perakande sektöründe faaliyet gösteren Adese, son 10 ayda 23 mağazasını kapatma kararı aldı. Şirket, mağazalarını verim düştüğü için kapatacağını açıkladı. 

MediaMarkt 69. mağazasını Emaar AVM'de açtı!

MediaMarkt yeni mağazasını Emaar Alışveriş Merkezi’nde açtı. MediaMarkt'ın yeni mağazasıyla toplam mağaza sayısı Türkiye’de 69’a ulaştı.

Çetmen Mobilya 50. mağazasını Sincan'da açtı!

Türkiye'nin mobilya üretici Çetmen yeni mağazasını Ankada'da açtı. 50 mağaza sayısına ulaşan Çetmen, Sincan'da müşterilerini bekliyor. 

IKEA yeni mağazasını Antalya'da açtı!

IKEA Türkiye’deki yedinci mağazasını, Antalya’da Agora Alışveriş Merkezi’nde açtı.Agora Alışveriş Merkezi, IKEA Mağazası ve Agora 2. Faz açılışına ev sahipliği yaptı.

Natuzzi yeni mağazasını İzmir’de açtı!

Türkiye’de mobilya sektörünün en köklü firmalarından İtalyan mobilya markası Natuzzi yeni mağazasını İzmir’de açtı. 

Teknosa İstanbul'daki 41. mağazasını İstmarina AVM'de açtı!

Teknosa, Kartal İstmarina AVM'de yeni mağazasını açtı. İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Teknosa Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205 oldu..

adese yeni mağazasını nerede açtı Haberi

adese yeni mağazasını nerede açtı

Ulusal perakende zinciri Adese, Bolu'nun Gerede ilçesindeki ilk mağazasını müşterilerinin hizmetine sundu. Gerede Adese'nin açılışı ile birlikte 2013 yılı sonunda 135 mağazaya ulaşan Adese, Bolu'daki mağaza sayısını ise 6'ya yükselti. 


dese'nin Ankara - Bolu arası lojistik ağı üzerinde yer alan ve Türkiye'nin en önemli deri üretim merkezi olan Gerede ilçesindeki ilk mağazası, açıldı. Gerede halkının yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; "Biz bu coğrafyanın değişmesine» dönüşmesine, markalanmasına ve şehirleşmesine emek veren herkesin yanındayız. Burada hu müessesenin kurulması, doğalga/.ıyla, yollarıyla, kentsel dönüşümü ile beraber markalaşma surecinde Gerede'nin hızla geliştiğini gösteriyor. Bu anlamda Adeseye bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Yeni açılan işyerimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. Adese'nin Gerede'ye yeni bir istihdam alanı sağlamasından dolayı duyduğu...