15 / 05 / 2024

Adetaş İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi adres

Adetaş İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi adres

Adetaş İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Bektaş tarafından kuruldu.

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki gerilim arap saçına döndü! Kira anlaşmazlıklarında dava sayısı yüzde 80'e ulaştı

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim her geçen gün artmaya devam ediyor. Adeta arap saçına dönen sorunlar işin içinden çıkılamaz bir hale dönüştü. Özellikle büyükşehirlerde kiracı anlaşmazlıklarının yüzde 80'i davaya dönüşüyor...

Akaryakıtta resmen zam yağmuru! Benzin ve motorinden sonra şimdi de LPG'ye zam geliyor!

Vergi, döviz kuru ve petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar adeta zam yağmurunu da beraberinde getirdi. Dün gece benzin ve motorine gelen zamlardan sonra bu gece de otogaza (LPG) zam geliyor. Akaryakıt fiyatlarına geçen hafta cuma günü de 1 TL'nin üzerinde zam gelmişti.

Konut ve barınma krizi küresel boyutlara ulaştı: Haftalığı 6 bin TL olan çadır pes dedirtti!

Giderek büyüyen konut ve barınma krizi kamuoyunun gündeminden düşmezken haftalığı 6 bin TL olan çadır adeta pes dedirtti. 

İşletmelerin 2023 karnesi: Tasfiyeler ve konkordato başvuruları adeta patladı!

2023 yılında yaşanan zorlu finansal koşullar bir çok işletmenin mali durumunu olumsuz yönde etkilendi. Bu süreçte konkordato ve tasfiyelerde ciddi artışlar görüldü.

Awox seramik taban buharlı ütüde dev indirim fırsatı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı

Seramik tabanlı ütüler özellikle evlerin en önemli küçük ev aletleri arasında yer alıyor. Awox’in resmen piyasaya armağan ettiği active 2600W seramik taban buharlı ütü ise teknik özellikleri ve fiyatıyla adeta göz dolduruyor.

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Fiat ve Hyundai'nin sıfır otomobilleri adeta kapış kapış gidiyor! Ekim ayı fiyatları 537.900 TL'den başlıyor!

Hyundai ve Fiat, Ekim ayı otomobil fiyat listesini yayımladı. Uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Fiat'ta fiyatlar 537.900 TL'den başlıyor. Peki, Fiat ve Hyundai Ekim 2023 fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Hurda deyip geçmeyin hepsi servet değerinde! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyat listesi

Eskiyen bakır ve demir eşyalar genellikle çöpe atılıyor. Oysaki bakır ve demir hurdanın değeri adeta resmen servet değerinde. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 9 Eylül 2023 hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyat listesi.

ABD'de konut piyasası artan mortgage faiz oranları ve düşük arz sonucu, zorluklarla karşı karşıya!

ABD'de düşük konut stoku, artmaya devam eden mortgage (konut kredisi) faiz oranları ve yükselen konut fiyatları konut piyasası üzerinde adeta bir baskı oluşturuyor.

Milyonlarca SSK ve BAĞKUR emeklisi merakla bekliyor... Ekim'de ara zam müjdesi gelir mi?

Milyonlarca SSK ve BAĞKUR emeklisinin merakla beklediği ara zam için adeta nefesler tutuldu. Peki Ekim'de ara zam müjdesi gelir mi?

Merkez Bankası’nın ‘sıkılaştırma’ politikası hızlı sonuç verdi! Tüketici kredileri ve kart harcamaları azaldı!

BDDK 11-18 Ağustos verilerine göre, başta tüketici kredileri ve bireysel kart borçlarından oluşan bireysel borçlanma da olmak üzere kredi genişlemesi, ağustos başından itibaren adeta durdu ve son hafta ise eksiye geçti.

Çocuğu 29 yaşını geçmeyen anne ve babalara adeta piyango çıktı. Devlet yüklü miktarda para ödeyecek

Çocuğunun yaşı 29'u geçmeyen anne ve babalara büyük bir müjde geldi. Anne ve babalar devlet tarafından verilecek desteği duyunca büyük bir mutluluk yaşayacak.

Akaryakıt alacaklara müjde! Benzin, motorin ve LPG için son dakika kararı! Adeta kuyruklar oluşturacak!

Akaryakıta peş peşe gelen zamların ardından benzin fiyatı 36 TL’yi aşmış ve araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına gelmişti. Bu nedenle, Yapı Kredi ve Shell’den araç sahiplerine sürpriz kampanya haberi geldi.

Adetaş İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi adres Haberi

Adetaş İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi adres

Adetaş İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Bektaş tarafından kuruldu.

Adetaş İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak. b. Kendi hesabına arazi ve arsalar almak, kiralamak bunlar üzerine veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve satmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek işletmek ve kiraya vermek. d. Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi...