21 / 05 / 2024

Adil Orhan Demir kimdir

Adil Orhan Demir kimdir

Söke Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Müteahhit Adil Orhan Demir, Söke Belediyesi’nin Kentsel Tasarım Projesi’ni eleştirdi. Demir, “Söke Belediyesi’nin Kentsel Tasarımı Kentsel Dönüşüm ile birlikte yapması gerekiyor” dedi.

Demirs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Orhan Demir ve Songül Demir ortaklığında kuruldu.

Pr Enerji Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pr Enerji Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Orhan Demir tarafından kuruldu.

Bakan Karaismailoğlu: 2053'e kadar demir yolu ağımızı 28 bin kilometreye çıkaracağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 2053'e kadar demir yolu ağını 28 bin kilometreye çıkaracaklarını söyledi. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklamaları...

Adil Karaismailoğlu: Demir yolu yatırımları hız kesmeden devam edecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Demir yollarında ilk defa tasarımları milli olan, çeken ve çekilen araçları üretmeye başladık" dedi.

Adil Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adil Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rezan Dağdemir ve Sidar Dağdemir ortaklığında kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Demir yolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Demir yolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık" dedi ve demir yolu hat uzunluğunun 17 bin 527 kilometreye ulaşacağını açıkladı.

Adil Karaismailoğlu: Son 18 yılda demir yollarına 169,2 milyar lira yatırım yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada, "Son 18 yılda demir yollarına 169,2 milyar lira yatırım yaptık" dedi.

Adil Karaismailoğlu: 2023'te demir yolu yatırım payı yüzde 60 olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, 2020'de yüzde 47 olan demir yolu yatırım payının, 2023 yılında yüzde 60'a ulaşacağını söyledi.

Adil Karaismailoğlu: Nahçıvan tarafına bir demir yolu planlanlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Azerbaycan'daki yeni gelişmeler sonrası Nahçıvan tarafına bir demir yolu planlandığını ve etüt plan çalışmalarının bitmek üzere olduğunu söyledi.

Samsun-Sivas demir yolunun tüm alt ve üstyapısı yenilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Samsun-Sivas demir yolu hattındaki modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla ilgili, 'Hattımızda kurulan sinyalizasyon sistemi ile birlikte kapasitemiz iki katına çıktı, yenilenen hattımız çok daha konforlu, emniyetli ve güvenli hale geldi." dedi.

Demir yolu uzunluğu 16 bin 675 kilometreye çıkacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türk Demiryolu Zirvesi'nin açılışında yaptığı konuşmasında Türkiye'nin demir yolları reformunu başlattıklarını açıkladı.

Demir yolu taşımacılığını yüzde 20'lere çıkarmayı hedefliyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Ülkemizde demir yolu taşımacılığı genel taşımacılığın içerisinde yüzde 4'lerde. Kısa zamanda bunu yüzde 10'lara çıkarmayı ve 2025 yılı sonrasında yüzde 20'lere çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Halkalı-Kapıkule Demir Yolu 2023'te hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Hattı inşaatında şimdiden yüzde 10'luk ilerleme gerçekleştiğini belirtti. Karaismailoğlu, "2023 yazında bu önemli projeyi hizmete vermiş olacağız" dedi...

Adil Orhan Demir kimdir Haberi

Adil Orhan Demir kimdir

Söke Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Müteahhit Adil Orhan Demir, Söke Belediyesi’nin Kentsel Tasarım Projesi’ni eleştirdi.


Kentsel Tasarımın kenti planlamak olduğunu ve kentsel tasarımda belirli bir alanın tasarlanarak halkın görüşüne sunulmasının ardından türlü itiraz davaları ile sıkıntılar doğabileceğine işaret eden Demir, “Söke Belediyesi’nin Kentsel Tasarımı Kentsel Dönüşüm ile birlikte yapması gerekiyor” dedi. 


“PROJENİN BÜYÜK BİR KISMI FİYASKOYLA SONUÇLANABİLİR”


Söke Otogarı’ın arkasında kalan Yenicamii Mahallesi’ndeki inşaat yapılanmasına bakılacak olduğunda sokakların bir tarafında on üç diğer tarafındaysa dört katlı binaların olduğuna dikkat çeken Demir, “Zamanında orasıyla ilgili vatandaşların itirazları söz konusu olduğu için böyle bir uygulamaya gidilmiştir. Kentsel Tasarımı halka iyi anlatmak lazım. Eğer bunu iyi anlatamazsanız yaptığınız tasarım havada kalacaktır. Proje ayakları üzerine basmayacaktır ve proje belli noktalarda dağılacaktır. Tasarım yapılması düşünülen alanda projenin...