19 / 07 / 2024

Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksekokulu

Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksekokulu

Bazı il ve ilçelerdeki 7 polis meslek yüksekokulunu kapatma kararı alan Emniyet Genel Müdürlüğü, Doğu ve Güneydoğudaki binaları kendi öz kaynakları ile yenilemek için İstanbul'daki en gözde mekanını satışa çıkardı

Sds Müteahhitlik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sds Müteahhitlik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sadullah Damarseçkin tarafından kuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi doğal gaz faturalarını düzenlemedi iddiası! İstanbullular faturalarınızı kontrol edin!

İBB Meclisi Çevre, Yenilenebilir Enerji ve İklim Değişikliği Komisyonu Başkanı Sadullah Hasanoğlu, ücretsiz doğal gaz tarifesinin İBB'nin doğalgaz faturasında düzenleme yapmadığını söyledi.

İdeasam Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

İdeasam Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Mehmet Ali Ay, M. Sadullah Soyalan ve Şevval Güney ortaklığında kuruldu.

Sunn Grup İnşaat Metal Otomotiv Kimya Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunn Grup İnşaat Metal Otomotiv Kimya Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Sadullah Hassepetci tarafından kuruldu.

Metaverse çılgınlığı tam gaz: Arsaların yarısı Türkler'de!

Türkiye’deki Metaverse ilgisinin şaşırtan boyutlara ulaştığına dikkat çekiliyor. TÜBİTAK Bilgem Başkan Yardımcısı Sadullah Uzun, Metaverse’de yaklaşık 25 bin kişiye parsel satıldığını, bunun yarısını da Türklerin aldığını belirtti.

Akalınlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akalınlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Akalın, Fevzi Akalın ve Sadullah Akalın ortaklığında kuruldu.

Derin Mermerci Kaz Dağları’ndan arsa aldı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Derin Mermerci'nin kaz dağlarından arsa aldığını yazdı.

Murat Aslan Derin Mermerci'nin yanına taşındı!

Sosyetinin ünlü çiftlerinden Derin Mermerci ve Murat Aslan birlikte yaşama kararı aldı. Murat Aslan Derin Mermerci'nin Vaniköy'deki Necmettin Efendi Yalısı'na taşındı. 

Hera Evim Konaklama Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Hera Evim Konaklama Turizm Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadullah Ulusoy tarafından kuruldu.

Derin Mermerci, Kartal'da 8 milyon TL'ye 8 ev aldı!

Cemiyet hayatının sosyetik güzeli Derin Mermerci, Kartal'da ünlü bir inşaat firmasının konut projesinden 8 milyon TL değerinde 8 tane daire satın aldı...

Sadullah Kabahasanoğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na Riva Deresi yanıtı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Riva Projesi'nde Beykoz Belediyesi'nin bulunmasını 'bölücülük' olarak tanımlamasına Sadullah Kabahasanoğlu'ndan yanıt geldi. Kabahasanoğlu, "Ekrem İmamoğlu'na 'Neden yapmadın?' diye sormamaktadır. 'Neden İSKİ atıksuları dereye akıtıyor?' diye sorulmaktadır" dedi...

Galata Kulesi ve Selimiye Kışlası Vakıflar'a devredildi!

Galata Kulesi’nin Vakıflar’a devriyle ilgili mahkemenin karar verdiğini söyleyen Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, “Vahdettin Köşkü, Adile Sultan Sarayı, Zeynep Kamil Hastanesi, Paşakapısı Cezaevi, Selimiye Kışlası, Beylerbeyi Polis Evi, Abraham Paşa Konağı, Ihlamur Kasrı da artık Vakıflar’ın'' dedi.

Derin Mermerci kazancını gayrimenkule yatırıyor!

Sosyetik güzel Derin Mermerci, 3 yıl önce taşındığı Taksim’deki 32 milyon liralık dairesinin boşta kalmasına dayanamadı. Mermerci, daireyi aylık 120 bin liraya kiraya verdi...

Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksekokulu Haberi

Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksekokulu


Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Doğu ve Güneydoğu’daki binalarını kendi öz kaynakları ile yenileme kararı aldı. Bu kapsamda öncelikli olarak İstanbul, Ankara ve farklı şehirlerdeki değerli araziler, ihale usulüyle satışa çıkarılacak. 


Buradan gelen paralar, hem yeni binaların inşasında kullanılacak hem de bazı emniyet binalarının yenilenmesi sağlanacak. Edinilen bilgilere göre; emniyetin öncelikli olarak İstanbul’un Sarıyer ilçesinde bulunan Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksekokulu’nun arazisini satışa çıkaracağı belirtiliyor. 


Şehrin en gözde mekanları arasında gösterilen araziye, 500 milyon liranın üzerinde bir rakam teklif edildiği dile getiriliyor. Bu rakama Emniyet’in de sıcak baktığı ifade ediliyor. Ayrıca bu arazinin satışının gerçekleşmesi halinde buradan gelen kaynakla, İstanbul’un Avrupa yakasına 2 bin kişilik modern bir polis meslek yüksekokulu (PMYO) inşa edilecek. 


Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksekokulu, Sarıyer’in Gümüşdere köyü...