15 / 05 / 2024

Adiloba yolu yenileme çalışmaları

Adiloba yolu yenileme çalışmaları

Ağır kış şartlarından dolayı bozulmalar olan ve yıllardır bakımsız olması nedeniyle bölge sakinlerini canından bezdiren Saruhanlı ilçesi Adiloba yoluna, Manisa Büyükşehir Belediyesi neşter vurdu.

Manisa Adiloba ve Tirkeş’in altyapısı yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Saruhanlı’nın Adiloba ve Tirkeş mahallelerinde gerçekleştirdiği içme suyu ve kanalizasyon altyapısını yenileme çalışmalarında sona gelindi.

Trabzon Tanjant Yolu’nda son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yavuz Selim Bulvarı’nın (Tanjant Yolu) Beşirli Kavşağı ile Atapark Şehit Ünal Bıçakçı Kavşağı arasındaki 4.2 kilometrelik kısmında gerçekleştirilmekte olan asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Mamak Samsun Yolu dönüşümle cazibe merkezi olacak!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgülü, Samsun Yolu'nun kentsel yenileme ve dönüşüm çalışmalarıyla cazibe merkezi haline geleceğini anlattı. Mamak Belediyesi Samsun Yolu için 132 dönümlük proje hazırladı.

İstanbul Bolluca İhsaniye yolu açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ekipleri, Bolluca İhsaniye yolunun asfalt yenileme ve bakım çalışmalarını tamamladı.İhsaniye Yolu için yaklaşık 26 bin ton asfalt, 3 bin 600 metrelik yağmur suyu hattı, 7.140 metre oto korkuluk kullanıldı.

Kocaeli Körfez Belen köy grup yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Körfez ilçesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Körfez köylerine bağlantı sağlayan Belen Grup Yolu’nda yenileme çalışması yaptı.

Kandıra’da iki köy yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kandıra’da yol yenileme uygulaması yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Bolu mahallesi ile Hacımazlı Mahallelerini birbirine bağlayan yolu betonla kapladı.

Van Gölü Ekspresi 5 ay sonra yeniden seferlere başladı!

Tatvan-Muş-Bingöl-Ankara arası tren seferleri, beş ay aradan sonra yeniden başladı. Tatvan-Muş-Bingöl (Kale)-Genç-Elazığ-Malatya-Sivas ve Kayseri güzergâhından Ankara’ya sefer yapan Van Gölü Ekspresi, Muş-Tatvan arasındaki demir yolu yenileme çalışmaları

İskenderun Denizciler yolu yenileme çalışmaları başlatıldı!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kilitli parke taşı ile sokak ve caddeleri trafiğe hazır hale getiriyor.

Muş'taki Eski Kale Yolu'nda yenileme çalışmaları başladı!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eski Kale Yolu'nda asfaltlama çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Feyat Asya , bazı yollarda da yeniden asfalt çalışması yaptıklarını açıkladı.

Metrobüs yolu yenileme çalışmaları devam ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs hattı asfaltını yenileme çalışmalarına başladı.

Metrobüs yolu yenileme çalışması 90 gün sürecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Metrobüs hattında seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması amacıyla başlatılan asfalt yenileme çalışmalarına devam ediliyor.

İzmir Foça ve Yeni Foça yolu kısalıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir’den Foça ve Yeni Foça’ya yolculuk süresini kısaltacak yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bağarası - Yeni Foça arasındaki 9 kilometrelik bağlantı yolu olan Sadullah Sever Caddesi genişletilerek asfaltlanıyor.

Sakarya Caddesi Yenileme Projesi ihalesi 29 Ağustos'ta!

Sakarya Caddesi Yenileme Projesi’nin ihalesine 29 Ağustos Cuma günü çıkılacağını belirten Başkan Toçoğlu, “Caddemizin daha modern bir görünüme kavuşması için yaya yolu ve çevre düzenleme çalışmasını hemen hayata geçireceğiz” dedi.

Adiloba yolu yenileme çalışmaları Haberi

Adiloba yolu yenileme çalışmaları


Ağır kış şartlarından dolayı bozulmalar olan ve yıllardır bakımsız olması nedeniyle bölge sakinlerini canından bezdiren Saruhanlı ilçesi Adiloba yoluna, Manisa Büyükşehir Belediyesi neşter vurdu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün geçtiğimiz aylarda Adiloba Mahallesi ziyaretinde yolun asfaltlanmasıyla ilgili verdiği sözün üzerine mevcut yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Adiloba Mahallesi ile ilçe merkezi arasında yer alan ve birçok mahallenin de geçiş güzergâhında bulunan yolda yapılan asfalt çalışmasıyla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Sık sık ilçelerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın taleplerini dinliyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda Adiloba Mahallesi ziyaretimizde vatandaşlarımız mevcut yolla ilgili taleplerini dile getirmişlerdi. Mahallede alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından mevcut yolda yaklaşık 2 kilometre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın bir sorununa daha neşter...