01 / 05 / 2024

Adım İstanbul basın toplantısı tarih

Adım İstanbul basın toplantısı tarih

Adım İstanbul projesini tanıtmak amacıyla Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ve EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik’in katılımıyla gerçekleştireceğimiz basın sohbet toplantısı 12 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Altın fiyatları rekorun ardından geri adım attı! Büyük deprem! Altını olanlar acil bakın! 28 Ocak 2023 altın fiyatları

28 Ocak Cumartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları perşembe günkü rekorun ardından geri adım attı. Altın fiyatlarında resmen büyük deprem! Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? Altını olanlar acil bakın! 28 Ocak 2023 altın fiyatları.

Kanal İstanbul’da geri adım yok!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “kaos ve israf projesi” olarak nitelediği Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak geri adım atılmayacağını söyledi.

Global Vitrin'in ilk adımı İstanbul’da atıldı!

The Global Showcase (Global Vitrin) projesinin ilk adımı, İstanbul’da atıldı. Proje kapsamında Türkiye adına global entegrasyonu sağlamak için geliştirilen urbanLAB konferanslarının ilki de Almanya pazarı ile başladı.

Makyol basın lansmanı 28 Eylül'de!

Yarım asırlık tecrübesiyle gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran Makyol Gayrimenkul, projelerinde gelinen son durumu paylaşmak adına bir basın toplantısı düzenliyor.

Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 12 Eylül'de!

TURYAP'ın yaklaşık 2 sene önce gayrimenkul konusundaki ihtilafları mahkemeye gitmeden çözümlemek amacıyla hayata geçirdiği Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 12 Eylül'de yapılacak. 

Evvel İstanbul ile Adım İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Evvel İstanbul ile Adım İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Adım İstanbul Proje fiyatları 2017!

Adım İstanbul Proje fiyatları 2017 güncel listeye göre 650 bin TL'den başlıyor. Adım İstanbul projesinde konutların 2018 yılının sonuna doğru teslim edilmesi planlanıyor...

Pana Yatırım Holding basın toplantısı 20 Ekim'de!

İnşaat, enerji ve medya grubu olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren Pana Yatırım Holding, kısa ve uzun vadede ekonomik stratejilerini paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor. 

Yıldırım Kule basın lansmanı 21 Eylül'de!

Yıldırım Grup güvencesiyle Ankara’nın gözde lokasyonlarından Konya Yolu’nda yükselen Yıldırım Kule basına tanıtılıyor.

Samsun İlkadım’da mega dönüşüm için önemli bir adım atıldı!

Kökçüoğlu ve Hastane mahallerinde yıllardır beklenen dönüşüm için herşeyin tamamlandığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Tok, İlkadım’da mega dönüşüm için önemli bir adım attıklarını söyledi.

Adım İstanbul ve Bahçekent Flora'nın değerlemesi yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Adım İstanbul ve Bahçeket Flora projelerinin değerleme raporlarını yayınladı.

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki dükkanlara 39.1 milyonluk teklif!

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki 130 dükkanın açık artırma ihalesi gerçekleştirildi. İhale sonucu 25 adet dükkana teklif gelmiş olup, teklif alınan ticari ünitelerin satış bedeli 39 milyon 110 bin 169,49 TL + KDV .

Adım İstanbul ve Evvel İstanbul ticari ünite ihalesi gerçekleşti!

Adım İstanbul ve Evvel İstanbul projelerindeki toplam 130 ticari ünite bugün Adım İstanbul satış ofisinde ihale yoluyla satışa sunuldu. İhale sonuçları henüz açıklanmadı.

Adım İstanbul basın toplantısı tarih Haberi

Adım İstanbul basın toplantısı tarih
Adım İstanbul projesini tanıtmak amacıyla Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ve EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik’in katılımıyla gerçekleştireceğimiz basın sohbet toplantısı 12 Kasım 2015 tarihinde...