23 / 07 / 2024

Adım İstanbul yüzde 10a varan indirim fırsatı sunuyor

Adım İstanbul yüzde 10a varan indirim fırsatı sunuyor

Geçen sene Kasım ayında ‘mahalle hayatına modern bir yaklaşım’ sunan ve yine aynı ortaklık tarafından hayata geçirilen Evvel İstanbul projesinin hemen yanında yer alan Adım İstanbul’da ön satışlar başladı.

Kira artışları ölüm riskini artırıyor! Gelirinin yarısını kiraya harcayanların ölüm ihtimali yüzde 9 daha çok!

ABD'de sürdürülen bir araştırmaya göre, gelirinin yarısını kiraya harcayan insanların ölüm ihtimalinin yüzde 9 daha çok olduğu belirlendi. İşte o araştırma ile ilgili detaylar...

Anneler müjde! Yüzde 50 indirim başladı! Elinizi çabuk tutun Migros'ta yetişen alıyor...18 Ocak 2023 fiyat listesi...

Migros Market bomba indirimini duyurdu. Anneler müjde! Yüzde 50 indirim başladı! Elinizi çabuk tutun Migros'ta yetişen alıyor... 18 Ocak 2023 fiyat listesi...

Rusya'dan Ekonomi Hamlesi! Döviz Alımına Yüzde 30 Komisyon!

Rusya Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, borsa üzerinden döviz alımına yüzde 30 komisyon uygulanacak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! Yüzde 1'e düşüyor!

Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirleri Tanıtım Toplantısı'na Vahdettin Köşkü’nden canlı bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temel gıdadaki yüzde 8 olan KDV'nin yüzde 1'e düşürüldüğünü belirtti.

Burdur'daki kentsel dönüşüm projesinin yüzde 65'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Burdur'daki kentsel dönüşüm projesinin yüzde 65'inin tamamlandığını söyledi.

İngiltere’de konut fiyatları Kasım'da yüzde 1,2 arttı!

İngiltere’de konut fiyatları 2020 Kasım'da yüzde 1,2 artış kaydetti, ortalama bir konutun fiyatı da 249 bin 633 bin sterline çıktı.

Akmerkez GYO'nun fiili dolaşım oranı yüzde 5‘e ulaştı!

Akmerkez GYO'nun pay sahipleri tarafından yapılan pay satışları sonucunda, fiili dolaşım oranı yüzde 5‘e ulaştı.

İnşaat malzemeleri endeksi Kasım'da yüzde 1,83 arttı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Kasım 2020 fiyat indeksi sonuçlarına göre, Kasım ayında bir önceki aya göre inşaat malzemeleri grubunda yüzde 1.83 arttı. 

Berat Albayrak: Ekonomimiz adım adım yeniden yükseliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sektörel güven endekslerindeki artışla ilgili konuştu. Albayrak "Ekonomimiz adım adım yeniden yükseliyor." dedi.

Hatay'da Suriyeli mültecilerin yüzde 90'ı kirasını ödeyemiyor! 

Suriyeli mültecilerin yüzde 73'ü "yoksulluk" sınırının altında yaşıyor ve yaklaşık 1000 dolar borcu bulunuyor. Bu şartlar altında kirasını ödeyemiyor, ihtiyaçlarını gideremiyorlar...

Türkiye'deki tarım arazilerinin yüzde 15’i ipotekli!

Türkiye’deki toplam 266 milyon 766 bin 913 dekar tarım arazisinin yüzde 15’lik kısmı, yani 39 milyon 474 bin 630 dekarı ipotek altında.

ABD'de bekleyen konut satışları Kasım'da yüzde 0,7 düştü!

ABD'de National Association of Realtors (NAR) verilerine göre, bekleyen konut satışları Kasım'da yüzde 0.7 düşüş gösterdi. 

EYG Grup'un 3 projesinde yüzde 20 indirim!

EYG Grup ve Evdekifirsat çatısı altında satışa sunulan Adım İstanbul, Rings İstanbul Kuleler, Quartz, Teras Evler, Vadi ve Spradon Evler projelerinde yüzde 20'ye varan indirim yapılıyor. 

Adım İstanbul yüzde 10a varan indirim fırsatı sunuyor Haberi

Adım İstanbul yüzde 10a varan indirim fırsatı sunuyor

406 bin 800 liradan başlıyor


615 daire ve 120 ticari üniteden oluşan Adım İstanbul projesinde 2+1’den 5+1’e kadar 6 farklı daire ve 22 farklı metrekare seçeneği bulunuyor. Ön satış avantajıyla peşin alımlarda yüsde 10’a varan indirim fırsatı sunan projede fiyatlar 406 bin 800 liradan başlıyor.


Başakşehir’de yapılacak 372 bin metrekare büyüklüğündeki ve sosyal pek çok içerik bulunduracak parka da komşu olacak proje, sahip olduğu sosyal olanaklarıyla da dikkat çekiyor. İki sosyal tesis bulunan projede skylight’lı kapalı yüzme havuzu, fitness center, hamam,  soyunma odaları yer alıyor. Metro ve ulaşım seçeneklerine yakın olana proje içinde çocuk Oyun alanları, dinlenme terasları ve su oyun havuzları...