16 / 05 / 2024

Adıyaman AMATEM hizmete açıldı

Adıyaman AMATEM hizmete açıldı

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi (AMATEM) açıldı.

Adıyaman Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Temmuz ayında hizmete alınması hedeflenen 150 yataklı Adıyaman Devlet Hastanesi hâlâ açılamadı. Yeniden inşa edilmek üzere yıkılan Adıyaman Devlet Hastanesi’nin bir türlü başlamayan yeniden yapım çalışmaları vatandaşı mağdur etti.

Adıyaman Sincik Hastanesi açıldı!

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde yapımı tamamlanan yeni Devlet Hastanesi binası hizmete açıldı.Modern görünümlü yeni Sincik Devlet Hastanesi binasının hizmete girmesiyle ilçenin sağlık açısında dışa bağımlılığının azalması bekleniyor.

Adıyaman Beşpınar Vadisi'nde 4. etap çalışmaları başlıyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın yoğun gayretleri ile çok önemli bir aşamaya getirilerek etap etap hizmete sunulan Beşpınar Projesinde 4. etap çalışmalar başlıyor.

Adıyaman Kahta'da 2017'de 5 okul hizmete girecek!

Adıyaman'ın Kahta İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta'da devam eden yatırımları ve yeni projeleri basın mensupları ile paylaşarak ilçede çok ciddi yatırımların olduğunu söyledi.

Adıyaman Çırağan Sosyal tesisleri hizmete açıldı!

Adıyaman'nın Çelikhan ilçesi Çat Barajı kenarında bulunan ve Yüzen ada manzaralı olan Çırağan Sosyal tesisleri Halkın hizmetine girdi.

Adıyaman otogarı açılış için gün sayıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan şehirlerarası otogarın hizmete girebilmesi için yetkililer ve firma sorumlularının katıldığı bir toplantı yapıldı.

Adıyaman Otogarı ne zaman hizmete açılacak?

Adıyaman Otogarının beş ayda bitirilmesi gerekirken, aradan geçen 3 yılı aşkın zamanda bitmediğini, hizmete açılmadığını defalarca sorduğumuz haberlere, Adıyaman Belediyesinden verilen “en kısa zamanda”nın üzerinden de 19 ay geçti.

Adıyaman Keleş Konağı hizmete açıldı!

Adıyaman evlerini gelecek nesillere taşımak için kolları sıvayan Adıyaman Belediyesi, 5 ay önce restorasyonu tamamlanarak kendilerine teslim edilen Keleş Konağı’nı Adıyamanlıların hizmetine sunuldu

Adıyaman Kahta Hükümet Konağı Temmuz'da hizmete açılacak!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde dağınık halde hizmet veren tüm kamu kurumlarını tek çatı altında toplayarak hizmet sunacak olan Kahta Hükümet Konağı Temmuz ayında hizmete girecek.

Adıyaman Üniversitesi Öğrenci Butiği hizmete açıldı!

Adıyamanda bir mağazanın bağışladığı ürünlerle oluşturulan Adıyaman Üniversitesi Öğrenci Butiği, hizmete açıldı.

Adıyaman'da Aile Sağlık Merkezi 20’ye çıkıyor!

400 yataklı yeni Devlet Hastanesinin hizmete sunulmasıyla sağlık alanında büyük değişim ve dönüşümler yaşayan Adıyaman’da vatandaşların ilk adım sağlık tesisi ihtiyacı da karşılanıyor.

Adıyaman Beşpınar Projesi'nde sona gelindi!

Adıyaman'ın en büyük rekreasyon projesi olan Beşpınar Projesi'nde sona gelindi. Etap etap hizmete açılan Beşpınar projesinde nostaljik köprülerin tamamlanarak trapez kanallara su verilmesi alana ayrı bir güzellik kattı.

Adıyaman Ü. Gölbaşı MYO'da apart daireler hizmete sunuldu!

Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksekokulu’nda bulunan apart daireler, üniversite çalışanları başta olmak üzere vatandaşların hizmetine sunuldu.

Adıyaman AMATEM hizmete açıldı Haberi

Adıyaman AMATEM hizmete açıldı

Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi’nde uzman personeller tarafından çeşitli madde bağımlısı olan kişilerin tedavileri gerçekleştirilecek. Yeni açılan birim ile ilgili bilgi veren Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Çelik, tüm dünya ülkelerinin sorunu olan alkol ve madde bağımlılığının, önemli bir toplumsal problem olduğunu kaydetti.

Yrd. Doç. Dr. Mustafa Çelik, “Toplumun tüm katmanlarını etkileyen bu sorunun çözülmesinde bütün boyutların göz önünde bulundurulması gerekmektedir. Bu amaçla ilimizde de Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde alkol ve madde bağımlılarına yönelik tedavi hizmetlerini yürütmek amacıyla Psikiyatri Anabilim Dalı bünyesinde AMATEM polikliniği açıldı. Bu merkezimizde ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanları ve psikologlar görev yapmaktadır. Merkezimizde çocuk, ergen veya yetişkin tüm alkol ve madde (uyuşturucu ve uçucu) bağımlılarına ayakta tedavi hizmetleri, tüm...