13 / 05 / 2024

Adıyaman Anadolu İmam Hatip Lisesi hizmete girdi

Adıyaman Anadolu İmam Hatip Lisesi hizmete girdi

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Adıyaman’da esnafı ziyaret etti. Güllüce, daha sonra, 24 derslikli İller Bankası Adıyaman Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nin açılışına katıldı.

Prof. Dr. Naci Görür'den Adıyaman depremi açıklaması! Artçı bir deprem! Çok yakınında...

Prof. Dr. Naci Görür Adıyaman'da 4 büyüklüğündeki depremin ardından ilk açıklamayı yaptı. Görür, Doğu Anadolu Fayı ve Bitlis-Zagros Bindirme kuşağına dikkat çekti.

Adıyaman Eski Devlet Hastanesi yıkılacak!

Anadolu Hasta ve Hasta Yakınları Derneği (HAYAD) Genel Başkanı Yusuf Babar, Adıyaman'daki eski devlet hastanesinin yerin sağlıklı yaşam merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Adıyaman Tut'a yeni kaymakamlık yapılması isteniyor!

Adıyaman'ın Doğu Anadolu fay hattı üzerinde bulunan Tut ilçesinde, mevcut kaymakamlık binası miladını doldurdu. İlçe sakinleri yeni, dayanıklı ve daha geniş bir bina yapılmasını istiyor.

Adıyaman Gölbaşı'da cami yapımı için kampanya başlatıldı!

Adıyaman Genç İmam Hatipliler Platformu (AGİP) Genel Sekreteri Mehmet Ulum, Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine bağlı Hamzalar Köyü’ndeki caminin yapılacak minaresi için yardım kampanyası başlattı.

Adıyaman Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Adıyaman’da esnafı ziyaret etti. Güllüce, daha sonra, 24 derslikli İller Bankası Adıyaman Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nin açılışına katıldı.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kuzey Anadolu Fay Hattı'nda yer alan şehri depreme dayanıklı hale getirmek için kolları sıvadı. Geçen ay dönüşüm startı verilen Adıyaman için yeni bir dönem başladı.

Adıyaman Nissibi köprüsü için geri sayım!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin bir hayalinin daha gerçek olmasına sayılı günler kaldı. Adıyaman'da yükselen Nissibi, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet'ten sonraki en büyük köprülerinden biri olacak.

Kentsel dönüşüm Adıyaman'ı dönüştürmeli!

Kentsel Dönüşüm vaatleri lafta kalmamalı. Adıyaman, çarpık kentleşme nedeniyle kent görünümünü bir türlü kazanamazken, birinci derece deprem kuşağında yer alması da, yerleşim yerlerinin güvenirliğinin sorgulanmasına neden oluyor.

Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihalesi 2 Ekim'de!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Adıyaman OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı sorumluluğunda yapılacak olan Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi yapım işi 2 Ekim'de ihale ediliyor...

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman Anadolu İmam Hatip Lisesi hizmete girdi Haberi

Adıyaman Anadolu İmam Hatip Lisesi hizmete girdi

Adıyaman’da esnafı ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, tarihi Oturakçı Pazarı’nda esnafla sohbet etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce daha sonra, 24 derslikli İller Bankası Adıyaman Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nin açılışına katıldı.


Bakan Güllüce burada yaptığı konuşmada, 28 Şubat darbesinin ülkeye verdiği zararlara vurgu yaparak, “Meslek Liselerine yönelik 28 Şubat’ta öyle çirkinlikler, öyle yanlışlıklar yapıldı ki, eğitime ve insan evlatlarına inanılmaz bir zulüm yapıldı. Siyasi olarak yapıldı, ahlaki olarak yapıldı, insanlık olarak yapıldı ve ekonomik olarak da yansımaları oldu. İmam Hatip Okullarını bahane ederek, imam hatip okullarının temel değerleri ile kavgalı oldukları için, bu okulları nasıl kapatacağızın yollarını ararken onlara meslek liseleri de kurban oldu.


Organize sanayilerin en önemli sorunu kalifiye eleman bulamamasıdır. 28 Şubat’ın inançla ilgili zulmünü bırakın...