15 / 05 / 2024

adıyaman çadır kent ek okul

adıyaman çadır kent ek okul

Ülkelerindeki iç karışıklık sonucu Türkiye’ye sığınan Suriyeli vatandaşların kaldığı Adıyaman çadır kentte 12 derslikli ek bir okul yapılıyor. Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, prefabrik olarak yapılacak 12 derslikli okul alanında incelemelerde bulundu...

Deprem bölgesinde 345 çadır kent ve 305 konteyner kent kuruldu!

İçişleri Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde, 345 çadır kent ve 305 konteyner kentin kurulduğunu açıkladı.

Deprem bölgelerinde 332 çadır kent ile 209 konteyner kent kurulumu yapıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen bölgelerde, 332 çadır kent ile 209 konteyner kentin kurulumu gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...

Altınoran Çadır Günleri başladı!

Sinpaş, Ankara Çankaya’daki Altınoran projesinde kalan daireleri çadırda satışa çıkarıyor. Altınoran Çadır Günleri başladı.

Adil Gökçadır: Bursa depreme hazır değil!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Adil Gökçadır, 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle yayınladığı açıklamada kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı.

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Bursa'da faaliyet gösteren şirket ofislerde hem yasama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

Adil Gökçadır: Yabancı yatırımcının Bursa ilgisi sürüyor!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, TÜİK tarafından açıklanan 2016 yılı konut satış verileri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Adil Gökçadır: İnşaat sektörü Türk ekonomisinin lokomotifi!

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır "Bir ev yaparsınız ve bu 200'ün üzerinde sektörü harekete geçirir. Yeni bir ev demek, perdesi, kapısı, prizi, dolabı... 23 bin kalem ürün ihtiyacı demek. Gelişmekte olan tüm ülkelerde inşaat sektörü vazgeçilmezdir." dedi.

Adil Gökçadır: Bursa'da güncel bir imar planı hazırlanmalı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır "Kentsel dönüşüm ile deprem gerçeğini de göz önünde bulunduran, kentin dokusuna uygun yeni cazibe alanları oluşturabilecek güncel bir imar yönetmeliği hazırlığı kaçınılmaz" dedi.

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Bursa’nın hızla İstanbul ile bütünleşen bir metropole doğru geliştiğini gören Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Şirket ofislerde hem yaşama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

Çadır kamplardaki Suriyeliler korunaklı evler inşa ediyor!

Savaş nedeniyle evlerini terk edip güvenli bölgelerdeki çadır kamplara sığınan Suriyeliler, yaklaşan kış öncesi soğuktan korunmak umuduyla taş, kerpiç ve çinko levhalardan evler inşa etmeye başladı.

Adil Gökçadır: Bursa''da konut stoku yok!

“Bursa' da 600 bin konut var. Bunun yüzde 60'ı depreme dayanıklı değil” diyen İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, bırakın depremi can güvenliğinin olmadığını hatırlattı.

Yaşar Adil Gökçadır, Bursa İMSİAD'da yeniden başkan seçildi!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (İMSİAD) olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Yaşar Adil Gökçadır seçildi.

Veysi Kaynak: Osmaniye'deki çadır kenti konteyner kent yapacağız!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa gibi yerlerdeki çadır kentlerde yaşamanın zor olduğuna dikkat çekerek, "Barınma merkezimize 16 derslikli okul, 2 sağlık ocağı, 2 cami, 1 rehabilitasyon merkezi, 2 çok amaçlı salon, 2 kütüphane, 6 market kuracağız." dedi.

adıyaman çadır kent ek okul Haberi

adıyaman çadır kent ek okul


Ülkelerindeki iç karışıklık sonucu Türkiye’ye sığınan Suriyeli vatandaşların kaldığı Adıyaman çadır kentte 12 derslikli ek bir okul yapılıyor.


Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, beraberinde Vali Yardımcısı Mehmet Uğur Arslan ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Ertuğrul Altuğ ile birlikte Suriyeli çocukların eğitim sorununu çözmek amacıyla çadırkentte prefabrik olarak yapılacak 12 derslikli okul alanında incelemelerde bulundu.


Çadır kentte prefabrik olarak yapılacak okul alanını gezerek incelemelerde bulunan Vali Mahmut Demirtaş, “Adıyaman´da ki çadır kentte Suriyeli çocukların eğitim görmesi için daha önce de 12 derslikli bir prefabrik okul yapmıştık. Mevcut okulun ihtiyaca cevap vermemesi nedeniyle 12 derslikli ek bir prefabrik okul daha yapacağız. Bu okulumuzda da 0-14 yaş arası küçük çocukların eğitim ve öğreniminin devamı sağlanacaktır. Yapacağımız bu okul ile birlikte çadır kente...