15 / 05 / 2024

adıyaman çadırkent nerede

adıyaman çadırkent nerede

Ülkelerindeki iç karışıklık sonucu Türkiye’ye sığınan Suriyeli vatandaşların kaldığı Adıyaman çadır kentte 12 derslikli ek bir okul yapılıyor. Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, prefabrik olarak yapılacak 12 derslikli okul alanında incelemelerde bulundu...

Altın indirim günleri başladı! Altın indirim çadırı nerede? İşte 2022 Altın indirim çadırı!

13.Geleneksel Altın ve Pırlanta Çadır günleri başladı. Vatandaşlar ise altın indirim çadırı nerede? sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki 2022 altın indirim çadırı nerede?

TOKİ Adıyaman Petrol 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Adıyaman Petrol 2019 nerede? TOKİ Adıyaman Petrol fiyatları kaç TL? TOKİ Adıyaman Petrol ödeme planı nasıl? TOKİ Adıyaman Petrol kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ Adıyaman Petrol başvuruları ne zaman başlıyor? İşte Adıyaman Petrol 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla..

DAP YAPI indirim çadırı nerede?

DAP YAPI indirim çadırında yüzde 25 indirimle ev sahibi olunabiliyor. DAP YAPI indirim çadırında konut fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Peki DAP YAPI indirim çadırı nerede?

Yalova TİGEM arazileri satıldı mı?

Yalova'da olası bir depremde çadırkent kurulacak yeşil alan kalmadı. 2 bin 900 dönümlük TİGEM arazileri ve belediyeye ait yeşil alanlar, imar planlarında yapılan değişikliklerle, satıldı.

TOKİ'den Suriyelilere konteyner kentler!

Şanlıurfa, Kilis ve Malatya'da 10 bin 986 konteyner kent, Şanlıurfa'da ise 7 bin çadırdan oluşan 2 çadırkent kuran TOKİ, iç savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınan Suriyeliler için Hatay ve Kahramanmaraş'ta 3 bin konteyner kent daha inşa ediyor

TOKİ Adıyaman Gerger kurası nerede çekilecek?

Başvuru süreci sona eren TOKİ Adıyaman Gerger'de yer alan 110 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Peki TOKİ Adıyaman Gerger kurası nerede çekilecek?

TOKİ Adıyaman Gerger kura çekimi nerede?

TOKİ ve Adıyaman Gerger Kaymakamlığı tarafından 110 adet konutun kurayla satışa sunulduğu Adıyaman Gerger Projesi'nde başvurular tamamlandı. Peki TOKİ Adıyaman Gerger kura çekimi nerede?

Adıyaman Gerger TOKİ kura çekimi nerede?

TOKİ ve Adıyaman Gerger Kaymakamlığı işbirliğinde 110 adet konutun satışa sunulduğu Adıyaman Gerger Projesi başvuruları tamamlandı. Peki Adıyaman Gerger TOKİ kura çekimi nerede?

Başakşehir Emlak Çadırı nerede kurulacak?

Emlak Çadırı ‘nda açık artırma usulü satışa sunulacak 240 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Projeye başvurular 29 Mayıs Cuma gününe kadar kabul edilecek. Peki Başakşehir Emlak Çadırı nerede kurulacak?

Emlak çadırı nerede kurulacak?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. Peki Emlak çadırı nerede kurulacak?

Başakşehir Emlak Çadırı nerede kuruluyor?

Başvuruların 29 Mayıs Cuma günü saat 17:00'ye kadar kabul edileceği Emlak Çadırı projesinde 240 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı nerede kuruluyor?

Emlak Çadırı nerede kuruluyor?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. Peki Emlak Çadırı nerede kuruluyor?

Başakşehir Emlak Çadırı nerede?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm yer alıyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı nerede?

adıyaman çadırkent nerede Haberi

adıyaman çadırkent nerede


Ülkelerindeki iç karışıklık sonucu Türkiye’ye sığınan Suriyeli vatandaşların kaldığı Adıyaman çadır kentte 12 derslikli ek bir okul yapılıyor.


Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, beraberinde Vali Yardımcısı Mehmet Uğur Arslan ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Ertuğrul Altuğ ile birlikte Suriyeli çocukların eğitim sorununu çözmek amacıyla çadırkentte prefabrik olarak yapılacak 12 derslikli okul alanında incelemelerde bulundu.


Çadır kentte prefabrik olarak yapılacak okul alanını gezerek incelemelerde bulunan Vali Mahmut Demirtaş, “Adıyaman´da ki çadır kentte Suriyeli çocukların eğitim görmesi için daha önce de 12 derslikli bir prefabrik okul yapmıştık. Mevcut okulun ihtiyaca cevap vermemesi nedeniyle 12 derslikli ek bir prefabrik okul daha yapacağız. Bu okulumuzda da 0-14 yaş arası küçük çocukların eğitim ve öğreniminin devamı sağlanacaktır. Yapacağımız bu okul ile birlikte çadır kente...