11 / 05 / 2024

Adıyaman dernek kapatma

Adıyaman dernek kapatma

Adıyaman’da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olan 7 okul, 11 dernek ve 1 vakıf kapatıldı.

Adıyaman’da 7 okul ve 11 dernek kapatıldı!

Adıyaman’da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olan 7 okul, 11 dernek ve 1 vakıf kapatıldı.

Adıyaman'da mermer ocakları protesto edildi!

Adıyaman'da vatandaşlar mermer ocaklarının doğal hayatı etkilediği ve yolları bozduğu için eylem yaptı. Daha önceden yol kapatma eylemi yapan köylüler bu kez beldenin hemen yanında açılan mermer ocağına tepki gösterdi.

Adıyaman Beşpınar Vadisi Projesi çalışmaları incelendi!

Vakıf, Sendika ve Dernek Başkanlarından oluşan Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ilin marka projesi olan Beşpınar Vadisi projesini gezerek yerinde inceleme fırsatına sahip oldu.

Adıyaman Kamyoncular Sitesi imar planı onaylandı!

Adıyaman İl Genel Meclisi Ekim Ayı toplantısının ikinci oturumu gerçekleştirildi. İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan başkanlığında toplanan il genel meclis üyeleri gündemdeki maddeleri konuştu.

Adıyaman'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

Adıyaman'da, sıva yaparken zemine düşen 35 yaşındaki İbrahim Öz adlı işçi yaralandı. Olay, dün sabah saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. 8 katlı inşaatın 3'üncü katında sıva yapan İbrahim Öz, zemine düştü...

Esenler Belediyesi, Adıyaman'ı Feshane'ye taşıdı!

Adıyaman Valiliği ile Adıyaman Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Esenler Belediyesi ve Adıyamanlılar Vakfı’nın da destek verdiği “Adıyaman Tanıtım Günleri” Feshane’de bugün başlıyor. Peki Adıyaman Tanıtım Günleri nasıl geçecek? İşte detaylar...

Adıyaman kentsel dönüşümden nasibini almadı!

Kentsel dönüşüm, bu açıdan Adıyaman gibi kentlerde bir umut olmasına rağmen, kapsamlı proje üretilemiyor, yeterli destek alınamıyor. Oysa Adıyaman’da dönüşmesi gereken çok mahalle, çok yerleşim yeri var.

Kentsel dönüşüm Adıyaman'ı dönüştürmeli!

Kentsel Dönüşüm vaatleri lafta kalmamalı. Adıyaman, çarpık kentleşme nedeniyle kent görünümünü bir türlü kazanamazken, birinci derece deprem kuşağında yer alması da, yerleşim yerlerinin güvenirliğinin sorgulanmasına neden oluyor.

Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihalesi 2 Ekim'de!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Adıyaman OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı sorumluluğunda yapılacak olan Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi yapım işi 2 Ekim'de ihale ediliyor...

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman dernek kapatma Haberi

Adıyaman dernek kapatma

15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olduğu ve mali destek sağladığı iddia edilen 7 okul, 11 dernek ve 1 vakıfta arama yapıldı.


Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği’nce yürütülen soruşturma kapsamında, kentte FETÖ  ile bağlantılı olduğu öğrenilen 7 okul, 11 dernek ve 1 vakıf daha sonra kapatıldı.


Öte yandan Adıyaman Üniversitesi’nde 3 akademik personel, 3 idari personel, Türkiye Petrolleri’nde 6 mühendis, Adıyaman Müftülüğünde 3 imam hatip, 2 müezzin ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nde ise 1 kişi görevden uzaklaştırıldı.




Adıyaman...