19 / 05 / 2024

Adıyaman Genç İmam Hatipliler Platformu

Adıyaman Genç İmam Hatipliler Platformu

Adıyaman Genç İmam Hatipliler Platformu (AGİP) Genel Sekreteri Mehmet Ulum, Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine bağlı Hamzalar Köyü’ndeki caminin yapılacak minaresi için yardım kampanyası başlattı.

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce inşaatına başlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi inşaatını inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, yetkililerden bilgiler aldı.

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce projesi tamamlanan Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi'nin temeli atıldı.

Adıyaman'a gençlik ve kültür evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından şehrin en büyük mahallelerinden biri olan Yeni Mahalle’de, içerisinde konferans salonu ve taziye evininde yer alacağı büyük bir gençlik merkezi ve kültür evi yapılacak.

Adıyaman Atatürk Stadyumu sezona hazır!

Adıyaman’da 2017-2018 futbol sezonu öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Stadyumunda gerekli bakım ve onarım çalışmaları sonrasında eksikler giderildi.

Adıyaman Altınşehir Ve Esentepe Stadı'na yeni tribün yapıldı!

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mansur Yardımcı ve Esentepe Statlarına 250’şer kişilik tribün yapıldı.

Adıyaman Gölbaşı'da cami yapımı için kampanya başlatıldı!

Adıyaman Genç İmam Hatipliler Platformu (AGİP) Genel Sekreteri Mehmet Ulum, Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine bağlı Hamzalar Köyü’ndeki caminin yapılacak minaresi için yardım kampanyası başlattı.

Adıyaman Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Adıyaman’da esnafı ziyaret etti. Güllüce, daha sonra, 24 derslikli İller Bankası Adıyaman Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nin açılışına katıldı.

Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihalesi 2 Ekim'de!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Adıyaman OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı sorumluluğunda yapılacak olan Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi yapım işi 2 Ekim'de ihale ediliyor...

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman'da ev yangını çıktı!

Adıyaman'da bir evde çıkan yangında 4 çocuk dumandan etkilendi.Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Narlıkuyu Sitesi'nde Kadir Abul'a ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü.

Adıyaman Genç İmam Hatipliler Platformu Haberi

Adıyaman Genç İmam Hatipliler Platformu

Köy halkının kendi imkanları dahilinde yapmış oldukları çalışmalar yarım kalınca, Adıyaman Genç İmam Hatipliler Platformu (AGİP) Genel Sekreteri Mehmet Ulum, hayır sever vatandaşların öncülüğünde 105 torba çimento ile caminin minaresinin başlanması için ilk adımı atmış oldu.

Yapılan bağışlarla alınan çimentoları Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine bağlı olan Hamzalar Köyü muhtarına tutanak karşılığında verdiğini belirterek başlatmış olduğu yardım kampanyasına tüm hayırsever vatandaşları davet ettiğini belirten AGİP Genel Sekreteri Mehmet Ulum, “Bende bu durumdan oldukça etkilenerek, bir yardım kampanyası başlattım. Sosyal medya üzerinden yapmış olduğum duyurulara kulak veren hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını köy muhtarına ulaştırdım. Bu şekilde köy halkının uzun yıllardan bu yana hayalini kurmuş olduğu camii minaresi için ilk adımı atmış olduk. Bilindiği gibi camii minarelerinin işçiliği ve gereken malzemeler yüksek meblağda paralara tekabül...