29 / 04 / 2024

Adıyaman ges projeleri

Adıyaman ges projeleri

İl Genel Meclis üyeleri Adıyaman’da yapılması planlanan Güneş Enerji Santralleri (GES) ile ilgili dosyaların bazılarını komisyona havale ederken, bazılarını ise bir sonraki aya erteledi.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Süleyman Kılınç Adıyaman için projelerini açıkladı!

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlattı. Kılınç, ''Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı müreffeh bir şehir hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

Adıyaman'da kamu yatırımlarına hız verildi!

Adıyaman'da, yapımı devam eden kamu yatırım ve projeleri istişare toplantısında değerlendirildi. Toplantıda, kamu yatırımlarına hız verilmesi kararı alındı.

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Adıyaman'da kent projeleri devam edecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, adıyaman’da, Gömükan Barajı başta olmak üzere 8 tesisin temelini atarak, 5 tesisin açılışını da gerçekleştirdikten sonra partililerle bir araya geldi.

Adıyaman ve Elazığ yetkilileri dönüşüm hakkında fikir alışverişinde bulundu!

Adıyaman Belediyesi ile Elazığ Belediyesi yetkilileri, kentsel dönüşüm projeleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. İki belediyenin yetkilileri bir araya gelerek fikirlerini ortaya koydular.

Adıyaman Kahta'da 2017'de 5 okul hizmete girecek!

Adıyaman'ın Kahta İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta'da devam eden yatırımları ve yeni projeleri basın mensupları ile paylaşarak ilçede çok ciddi yatırımların olduğunu söyledi.

Adıyaman'da turizm projeleri hız kazandı!

Yeni sanayi yatırımlarının adresi olan Adıyaman, yükselişini sürdürmek için kalkınma projelerine hız verdi. Şehrin hedefinde turizm, tekstil ve tarım var.

Adıyaman'da GES'lerin bazıları ertelendi!

İl Genel Meclis üyeleri Adıyaman’da yapılması planlanan Güneş Enerji Santralleri (GES) ile ilgili dosyaların bazılarını komisyona havale ederken, bazılarını ise bir sonraki aya erteledi.

Adıyaman Siteler Mahallesi kentsel dönüşüm istiyor!

Siteler Mahallesi muhtarı Refik Yücel, Adıyaman Belediyesi tarafından bazı mahallelerde başlatılacak olan kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili Siteler Mahallesinin de bu kapsama alınmasını istedi.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman ges projeleri Haberi

Adıyaman ges projeleri

İl Genel Meclis üyeleri Adıyaman’da yapılması planlanan Güneş Enerji Santralleri (GES) ile ilgili dosyaların bazılarını komisyona havale ederken, bazılarını ise bir sonraki aya erteledi.

Adıyaman İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantısının ilk oturumunu gerçekleştirdi. İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Gündem maddesi olan GES’ler görüşüldü.

Adıyaman’ın Besni ilçesi Kurugöl, Adıyaman merkez Koru Köyü, Adıyaman’ın Kahta ilçesi Büyükbey Köyü sınırları içerisinde yapılması planlanan güneş enerji santralleriyle ilgili, nazım imar planı ve uygulama imar planları meclis üyelerinin onayına sunuldu.

Meclis üyeleri 7 maddeden oluşan gündem maddesinin 3’ünü komisyona, diğer 4’ünü de bir sonraki ay görüşülmek üzere...