28 / 04 / 2024

Adıyaman hastane ihalesi

Adıyaman hastane ihalesi

Adıyaman Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Taş, 300 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin proje ihalesinin yapıldığını açıkladı.

Adıyaman'da inşa edilecek 64 bin 500 konuttan 28 bin 934'ünün ihalesi yapıldı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adıyaman'da yaklaşık 64 bin 500 konutun yapılacağını ve bunların 28 bin 934'ünün ihalesinin yapıldığını belirtti.

Milli Emlak Adıyaman'da imarlı arsa satıyor! Satış fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Adıyaman ili Merkez ilçesi, Esentepe Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi gerçekleştiriyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran tarihinde saat 14:45'te yapılacak.

TOKİ Adıyaman 172 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman Sincik projesinin ihalesini bugün saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Adıyaman Sincik 172 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesinin ihalesini yarın saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Adıyaman Kahta 157 konut ihalesi bugün!

Adıyaman İli Kahta İlçesi Çobanlı Mahallesi 157 adet konut , 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Adıyaman 157 konut ihalesi yarın!

Adıyaman İli Kahta İlçesi Çobanlı Mahallesi 157 adet konut , 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Adıyaman Petrol Mahallesi 377 konut ihalesi bugün!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi 377 Adet Konut, 1 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman 377 konut ihalesi yarın!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi 377 Adet Konut, 1 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman Kahta'ya 157 yeni konut!

Adıyaman İli Kahta İlçesi Çobanlı Mahallesi 157 adet konut , 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 8 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 377 konut müjdesi!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi 377 Adet Konut, 1 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ocak 2021 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Adıyaman hastane ihalesi Haberi

Adıyaman hastane ihalesi

Taş, yaptığı açıklamada, Adıyaman’ın sağlık noktasında çok önemli bir seviyeye geldiğini söyledi.


Geçmişte 10-13 yıl içerisinde bütün ilçelere kazandırılan devlet hastaneleri yanı sıra il genelinde 40’a yakın sağlık tesislerinin tamamlanarak hizmete dahil edildiğini aktaran Taş, “Hali hazırda yatırım programında olan Eğitim Araştırma hastanemizin bitişik nizamında bulunan arsa üzerine 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları hastanesi yatırım programında, bunun proje ihalesi bakanlığımız tarafından yapıldı. Önümüzdeki süreçte bunların ihale işlemlerine başlanılacak” dedi.


– 2. BASAMAKLI DEVLET HASTANESİ YATIRIM PROGRAMINA ALINIYOR


Eski Devlet Hastanesinin de durumuna değinen Taş, şunları kaydetti:


“Bunun yanı sıra eski hastanemizin şuan yıkımını gerçekleştirdiğimiz eski devlet hastanesi yerinde daha önce sağlıklı yaşam merkezi planlanmıştı. Sonraki gelişmelerde tekrar burada ikinci basamak hastanenin planlamaya alınması kararlaştırıldı. Bunun süreci devam ediyor”


– AİLE SAĞLIK MERKEZLERİ...