08 / 05 / 2024

Adıyaman icra dairesi

Adıyaman icra dairesi

Adıyaman Merkez'de bulunan fabrika binası ve arsası Adıyaman 1. İcra Dairesi tarafından 23 Temmuz günü saat 14:00 ile 14:10 arası açık artırma usulüyle satılıyor.

Adıyaman'da deprem konutları yükseliyor: 31 blokluk projenin örnek dairesi tamam!

Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresince (TOKİ) inşası devam eden 4 etap, 31 bloktan oluşan projede kaba inşaatı tamamlanan blokların duvar işlemleri yapılıyor. Projede örnek daire de tamamlandı. İşte ayrıntılar... 

Adıyaman Besni'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Besni İcra Dairesi, Adıyaman ili Besni ilçesi Beşyol köyünde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 365 bin 968,58 TL olarak belirlendi. 

Adıyaman'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adıyaman İcra Dairesi, Adıyaman İl, Merkez İlçesi'nde bulunan LPG dolum tesisi ve binasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 514 bin 481 TL olarak belirlendi. 

Adıyaman'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık LPG dolum tesisi ve binası!

Adıyaman 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Adıyaman ili, Merkez ilçesi, Karapınar Mahallesi 914 ada 4 parselde yer alan LPG dolum tesisi ve binasını 6 milyon 514 bin 481 TL'ye icradan satıyor...

Adıyaman'da 6.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Besni İcra Dairesi, Adıyaman ili, Besni ilçe, Beşyol köyü, Karaağaç Mevkii 351 parsel 563.828,54 metrekare arsa nitelikli taşınmazı 6 milyon 171 bin 861,32 TL'ye icradan satıyor...

Adıyaman'da 30 milyon TL'ye satılık 2 maden sahası!

Adıyaman 1. İcra Dairesi tarafından Adıyaman İli, Çelikhan İlçesi'nde bulunan 2 maden sahasını satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 30 milyon 910 bin TL olarak belirlendi.

Adıyaman'da icradan 3.5 milyon TL'ye satılık fabrika!

Adıyaman 1. İcra Dairesi, Merkez İlçesinin Bağdere Mahallesi'nde bulunan fabrika binası ve tarlayı satışa çıkardı. Söz konusu fabrikanın toplam bedeli 3 milyon 578 bin 260 TL olarak belirlendi.

Adıyaman'da icradan 3.5 milyon TL'ye fabrika!

Adıyaman Merkez'de bulunan fabrika binası ve arsası Adıyaman 1. İcra Dairesi tarafından 23 Temmuz günü saat 14:00 ile 14:10 arası açık artırma usulüyle satılıyor.

Adıyaman Merkez'de 1 milyon 412 bin TL'ye satılık gayrimenkul!

Adıyaman İli Merkez'de yer alan 354,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Adıyaman 1. İcra Dairesi tarafından 5 Aralık 2014 günü saat 13:30 i.le 13:40 arasında ihale ediliyor.

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman icra dairesi Haberi

Adıyaman icra dairesi

Adıyaman Merkez'de bulunan fabrika binası ve arsası Adıyaman 1. İcra Dairesi tarafından 3 milyon 578 bin 260 TL'ye satışa çıkarılıyor.


T.C. ADIYAMAN 1. İCRA DAİRESİ 2013/180 - TLMT. TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: TAŞINMAZIN

Özellikleri: Adıyaman iI, Merkez İlçe, Bağdere Mahallesi, Eğriçay üstü mevkiinde 586 Parsel de

tam hisseli, 25.300,00 m2 yüzölçümlü betonarme fabrika bina ve tarlası vasfındaki taşınmazdır. Taşınmaz üzerinde 90,Û0 bodrum+ 2 katlı betonarme karkas yaklaşık 17 yıllık idari bina ile 1.200,00 m2 alana sahip prefabrik yaklaşık 17 yıllık dolum tesisi bulunmaktadır.



Taşınmaz şehir merkezine yakın olup; elektrik, içmesuyu ve kanalizasyon gibi altyapı ve üst yapı hizmetlerinden faydalanmaktadır. Bilirkişilerce taşınmazın arsa, idari bina, dolum tesisi ve makinelerinin fiyatları takdir edilmiş olup, ayrıntılı özellikleri...