05 / 05 / 2024

Adıyaman inşaat yardım

Adıyaman inşaat yardım

Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, aracıyla seyir halindeyken gördüğü inşaat işçilerinin yanına gidip sohbet etti. Alper, kürekle el arabasına kum doldurdu.

Erzincan'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 12 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

İstanbul'da 21.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Maltepe, Ataşehir, Pendik ve Tuzla'da arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan Elazığ'da inşaat yapım işi ihalesi!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Elazığ Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Elazığ'da inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştirecek.

Dar gelirliler için kira yardımı şartları nelerdir?

Dar gelirli ve SSK, SGK ve Bağkur emeklisi vatandaşlar için güzel haberler gelmeye devam ediyor. Ek ödemelerle gelirleri artan emekli vatandaşlar için kira yardımı gündeme geldi. Emekli kira yardımı nasıl alınır?

Atatürk'ün mirası kurumların inşaatı yarım kaldı!

Atatürk Araştırma Merkezi (ATAM), Türk Dil Kurumu (TDK), Türk Tarih Kurumu (TTK) ve Atatürk Kültür Merkezi'ni (AKM) tek çatı altında toplayacak olan kompleksin inşaatı yarım kaldı.

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatı mecliste!

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi inşaatının başlama tarihi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatı TBMM gündeminde!

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatının ne zaman biteceği ve bölgedeki tarihi eserler için Bakanlık tarafından yapılan çalışmalar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Meram Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Meram Belediyesi, kentsel dönüşüm kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Arsanın bedeline göre muhammen bedel 169 milyon 249 bin TL olarak belirlendi.

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım ihalesi 1 Ağustos'ta!

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 1 Ağustos'ta Uşak Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında yapılacak..

İhlas Marmara Evleri 4 projesinin inşaatı Kasım'da başlıyor!

İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi imzası ile Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilecek olan İhlas Marmara Evleri 4 projesinin inşaatı Kasım ayında başlayacak.

İnşaatçılar, müteahhit tacirlerin sektöre girmesinden rahatsız!

Konut inşaatçıları, müteahhitlik mesleğinden olmayan tacirlerin sektöre girmesinin arsa fiyatlarını şişirdiği ve daire sayısında da arz fazlalığına neden olduğunu ileri sürüyor.

Adıyaman inşaat yardım Haberi

Adıyaman inşaat yardım

Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, aracıyla seyir halindeyken gördüğü inşaat işçilerinin yanına giderek, bir süre sohbet etti, kürekle el arabasına kum doldurmalarına yardımcı oldu.

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre; İl Emniyet Müdürü Alper, Pirin Mahallesi'nde yapımına başlanan bir inşaatın önünden aracıyla geçip işçilerin çalıştığını görünce yanlarına gitti.

Bir süre inşaat işçileriyle sohbet eden Alper, eline aldığı kürekle el arabasına kum doldurdu. İşçiler, Alper'in kendilerine yardım ettiği bu anları cep telefonlarıyla kaydetti.