19 / 05 / 2024

adıyaman Keleş Konağı restore

adıyaman Keleş Konağı restore

Adıyaman'da yer alan tarihi Keleş Konağı aslına uygun olarak restore ediliyor...

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi 13 Ağustos'ta!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 13 Ağustos tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman Hükümet Konağı'nın ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi'nin hayata geçireceği Adıyaman Hükümet Konağı projesinin ihalesi yapıldı.

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı yarın ihaleye çıkıyor!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi 18 Haziran'da!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 18 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Adıyaman Yeni Hükümet Konağı'nda çalışmalar ne durumda?

Adıyaman Valiliği tarafından 2015 yılı Ekim ayında görkemli bir törenle temeli atılarak Vali Mahmut Demirtaş tarafından her aşaması bizzat takip edilen Yeni Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar seri bir şekilde devam ediyor.

Adıyaman yeni hükümet konağı inşaatında çalışmalar sürüyor!

Adıyaman’da tüm kamu hizmetlerini tek çatı altında toplayacak yeni Adıyaman Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar hızlanıyor. Adıyaman yeni hükümet konağı çalışmaları Mahmut Demirtaş tarafından incelenerek bilgi alındı.

Adıyaman Keleş Konağı hizmete açıldı!

Adıyaman evlerini gelecek nesillere taşımak için kolları sıvayan Adıyaman Belediyesi, 5 ay önce restorasyonu tamamlanarak kendilerine teslim edilen Keleş Konağı’nı Adıyamanlıların hizmetine sunuldu

Adıyaman Kahta Hükümet Konağı Temmuz'da hizmete açılacak!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde dağınık halde hizmet veren tüm kamu kurumlarını tek çatı altında toplayarak hizmet sunacak olan Kahta Hükümet Konağı Temmuz ayında hizmete girecek.

Adıyaman'ın çehresi dev projelerle değişiyor!

Adıyaman'da son yıllarda Valilik tarafından kentin dört bir tarafında hayata geçirilen dev projelerle kentin çehresi değişiyor.Vali Mahmut Demirtaş, geçtiğimiz günlerde temeli atılan yeni Hükümet Konağı inşaatını inceledi.

Adıyaman Hükümet Konağı temeli atıldı!

Arınç, Adıyaman Valiliği tarafından yapımına başlanılan yeni Hükümet Konağı inşaatının temel atma törenine katıldı. Burada katılımcılara seslenen Arınç, Adıyaman'ın çok güzel bir esere kavuşacağını söyledi.

Adıyaman Keleşin Konağı sosyal tesis olacak!

Adıyaman Hısn-ı Mansur Kalesi’nin altında bulunan tarihi Keleşin Konağı, gerekli restorasyon ve tadilatının tamamlanmasının ardından , Adıyaman Belediyesi’ne teslim edildi.

Adıyaman Gölpınar Köyü'nde köy konağı yapılıyor!

Adıyaman’ın Samsat ilçesine bağlı Gölpınar köyünde bir adet köy konağı yapımına başlandı. İller Bankası tarafından finanse edilen ve Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliği’nce ihale edilen Gölpınar köy konağının, Kasım ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor

adıyaman Keleş Konağı restore Haberi

adıyaman Keleş Konağı restore
Adıyaman Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarla aslına uygun olarak restore edilen Adıyaman Keleş Konağı'nda yenileme çalışmalarına devam ediliyor. Adıyaman Belediye Başkanı Muhammet Büyükaslan, konağın gelecek nesillere aktarılması adına restore edildiğini...