16 / 05 / 2024

Adıyaman Kızılay

Adıyaman Kızılay

Türk Kızılayı, Adıyaman Yenipınar mahallesindeki binanın yıkılarak yerine şube hizmet ve rant tesisi inşaatı yapımı işini ihaleye çıkardı. İhale, 14 Haziran 2012 Perşembe günü saat 14:30'da yapılacak

Kızılay'dan Mart 2024 fırsatı geldi! Hem KPSS hem de mülakatsız personel alıyor! İşte adım adım başvuru detayları

İş arayanların en çok çalışmak istediği kurumlar arasında yer alan Kızılay tam 9 farklı kadroda personel alımı yapacağını açıkladı. Peki Kızılay'ın iş ilanı için nasıl başvuru yapılır? İşte adım adım Kızılay iş başvurusu detayları

Kızılay'dan flaş kurban bağış zammı! Yüzde 141 arttı!

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, Kahramanmaraş merkezli depremler sırasında çadır satışlarıyla eleştirilen Kızılay, geçtiğimiz yıl 2.470 TL olarak duyurduğu kurban bedelini bu yıl yüzde 141 oranında zamlayarak 5.950 TL'ye yükseltti.

Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti! Bakın arkasında yatan sebep ne?

Kızılay Başkanı Kerem Kınık, son dönemde tartışmalara neden olan kan ve çadır satışı konularında gelen eleştirilerin ardından 14 Mayıs seçimlerine sadece iki gün kala istifasını açıkladı.

Abdurrahman Dilipak’tan ilginç öneri: Kızılay çadırları kenevirden olmalıydı!

Habervakti yazarlarından Abdurrahman Dilipak bugün kaleme aldığı yazısında Kızılay çadırlarının kenevirden olması gerektiğini söyledi.

İş arayanlara Kızılay’dan müjde! Kızılay’da iş sahibi olabilmek artık çok basit! Sakın tarihleri kaçırmayın

Türk Kızılayı bünyesinde Sağlık A.Ş. adı altında yeni kadrolara en az ortaöğretim mezunu olmak şartı ile personel alımı başvuruları alınmaya başladı. Bu sürece dair bütün detaylar haberimizde…

İzmir Kızılay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım! 

İzmir Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Kızılay Mahallesi'ni ziyaret etti. Kentsel dönüşüm için inceleme yapan İduğ vatandaşların önerilerini dinledi

Katar Kızılayı ve AFAD, Amran Konut Köyü'nde 2. etabı tamamladı!

Katar Kızılayı ve AFAD’ın Fırat Kalkanı bölgesindeki işbirliği meyvelerini vermeye devam ediyor. “Amran Konut Köyü” adı verilen “Crescent Residential City” projesinin ikinci etabı tamamladı.

Kızılay, Malatya'da 3 yeni fabrika inşa ediyor!

Kızılay, Malatya’da Afet Barınma Sistemleri Fabrikası, Çadır ve Tekstil Fabrikası inşa ediyor. 

Türk Kızılay'dan Adıyaman'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Bahçelievler Mahallesi, 1201 ada, 35 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

Türk Kızılay'dan Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Firmaların ihale zarflarını en geç 04.09.2020 günü saat 11:00’a kadar Türk Kızılay Adıyaman Şube Başkanlığına göndermiş olmaları gerekiyor.

Kızılay AVM'de tedbirli yıkım başladı!

İzmit Ömerağa Mahallesi’nde yer alan tehlike yaşadığı nedeniyle sık sık gündeme gelen Kızılay AVM’de yıkım işlemlerine başlandı.

Ankara Kızılay Meydanı'nın adı değişti!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin aldığı kararla Kızılay Meydanı'nın ismi, "15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı", Genelkurmay Kavşağının ismi de "15 Temmuz Şehitler Meydanı" olarak değiştirildi.

Kızılay kan bağışında bulunanlar için 15 milyon fidan dikecek!

Türk Kızılayı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı işbirliğiyle başlattığı " 1 Kan 1 Fidan " projesi kapsamında, kan bağışında bulunanlar adına 15 milyon fidan dikecek...

Adıyaman Kızılay Haberi

Adıyaman Kızılay

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Yenipınar Mahallesi'ndeki binanın yıkılarak Şube Hizmet ve Rant Tesisi inşaatı yapılması işini ihaleye çıkardı. 


İhale, 14 Haziran 2012 gün 14:30’da yapılacak.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. 


İlan için