02 / 05 / 2024

Adıyaman Merkez TOKİ kura çekilişi

Adıyaman Merkez TOKİ kura çekilişi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Adıyaman Merkez Konutları için başvurular 22 Temmuz-16 Ağustos 2013 tarihleri arasında kabul edildi. Projede satışa sunulan 338 adet konutun kuraları 22 Ağustos 2013 tarihinde çekiliyor...

Adıyaman Merkez TOKİ'de kura 22 Ağustos'ta!

Konutlar için kura çekilişinin 22 Ağustos tarihinde gerçekleşeceği TOKİ Adıyaman Merkez projesinde dairelerin fiyatları 88 bin 474 TL'den başlayarak değişiyor. Projede başvurular 22 Temmuz'da başlıyor...

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar? Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022!

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ve Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022 merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte detaylar...

TOKİ Adıyaman projesi için son 1 gün! Adıyaman Merkez'e 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adıyaman projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merakla beklenen projede 164 konut yer alacak.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Adıyaman Merkez'de yapılacak olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Adıyaman Merkez'e millet bahçesi müjdesi!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal ile ilgili Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 20 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

TOKİ Adıyaman Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adıyaman Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi ve TOKİ 100 bin konut Adıyaman Merkez kura sonucu...

TOKİ Adıyaman Merkez 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Merkez projesinde yer alan 150 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak.

Adıyaman Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Adıyaman ili Merkez ilçesi, Mara Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Adıyaman Belediye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Adıyaman TOKİ 50 bin konut kura sonuçları açıklandı mı?

Adıyaman TOKİ 50 bin konut kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

TOKİ Adıyaman Petrol kura çekilişi yarın!

TOKİ Adıyaman Petrol kura çekilişi yarın yapılacak. Projede toplam 350 adet konut bulunuyor.

TOKİ Adıyaman Merkez Petrol 2019 kura çekilişi tarihi!

TOKİ Adıyaman Merkez Petrol 2019 kura çekilişi tarihi haberimizde yer alıyor. Peki Adıyaman Merkez Petrol 2019 TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte TOKİ Adıyaman Merkez Petrol 2019 kura tarihi 2019 detayları...

TOKİ 50 bin konut Adıyaman son başvuru tarihi!

TOKİ 50 bin konut Adıyaman son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Adıyaman TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Adıyaman TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 350 adet konut bulunuyor.

TOKİ Adıyaman Petrol başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Merkez Petrol Mahallesi projesi için başvuru dönemi 19 Nisan tarihinde sona eriyor.

Adıyaman Merkez TOKİ kura çekilişi Haberi

Adıyaman Merkez TOKİ kura çekilişi

Başvuruları 22 Temmuz-16 Ağustos 2013 tarihleri arasında T.C Halk Bankası A.Ş Şubeleri aracılığı ile kabul edilen TOKİ Adıyaman Merkez Konutları için kura çekilişi yarın yapılıyor.


22 Ağustos 2013 tarihinde kuraları çekilecek olan TOKİ Adıyaman Merkez Konutları kapsamında satışa sunulan 338 adet konut 2+1 ve 3+1 tipinde. 


TOKİ Adıyaman Konutları kura çekilişi Cumhuriyet Spor Salonu'nda gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için