03 / 05 / 2024

adıyaman metruk ev

adıyaman metruk ev

Adıyaman’da, metruk evler tehlike saçıyor. Yeşilyurt Mahallesi, Yeşilyurt Caddesi, Gümüş Kent Sitesi yakınlarında bulunan kime ait olduğu öğrenilemeyen yarısı yıkılmış ve yarısı ise güçlükle ayakta duran metruk ev, yoldan geçenleri korkutuyor.

TPAO, Adıyaman'da depremzedeler için konteyner kent inşa ediyor ve yemek dağıtıyor!

Adıyaman, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından 2.230 aileye ev sahipliği yapacak bir konteyner kent inşa ediliyor.

TOKİ Adıyaman Sincik projesi için düğmeye bastı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Adıyaman Sincik ilçesinde 172 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Adıyaman Çelikhan'da 63 aile ev sahibi oldu!

TOKİ Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde inşa ettiği konutların kura çekilişini dün gerçekleştirdi. Aileler peşinatsız ev sahibi oldu...

Adıyaman Gerger TOKİ başvurusu!

Adıyaman Gerger TOKİ başvurusu 30 Haziran 2016 tarihinde bitiyor. Ev fiyatlarının 65 bin 362 TL'den başlangıç gösterdiği projede daire 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları başvuru!

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları başvuru işlemleri 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam ediyor. Peşinat bedelinin 7 bin 843 liradan başladığı projede ev fiyatları 65 bin 362 TL'den başlıyor.

TOKİ Adıyaman Gerger başvurusu!

TOKİ Adıyaman Gerger başvurusu 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam ediyor. Ev fiyatlarının 65 bin 362 TL'den başladığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Müsiad Adıyaman bakanlar kurulu toplantısı gerçekleşti!

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Adıyaman şubelerinin ev sahipliğini yaptığı başkanlar kurulu toplantısına katıldı. Olpak, toplantıda bir konuşma yaptı.

Adıyaman’daki metruk evler ne zaman yıkılacak?

Adıyaman’da, metruk evler tehlike saçıyor. Yeşilyurt Mahallesi, Yeşilyurt Caddesi, Gümüş Kent Sitesi yakınlarında bulunan kime ait olduğu öğrenilemeyen yarısı yıkılmış ve yarısı ise güçlükle ayakta duran metruk ev, yoldan geçenleri korkutuyor.

Adıyaman İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 19 Kasım'da!

Adıyaman, Fuar ve Kongre Merkezi'nde 19-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek İnşaat, İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'na ev sahipliği yapacak.

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

adıyaman metruk ev Haberi

adıyaman metruk ev

Adıyaman’da, metruk evler tehlike saçıyor. Yeşilyurt Mahallesi, Yeşilyurt Caddesi, Gümüş Kent Sitesi yakınlarında bulunan kime ait olduğu öğrenilemeyen yarısı yıkılmış ve yarısı ise güçlükle ayakta duran metruk ev, yoldan geçenleri korkutuyor. Yol kenarında bulunan metruk evin duvarlarının bir kısmı tamamen yıkılırken bir kısmı ise eğrilerek yoldan geçen onlarca vatandaşlara ve mahallede oyun oynayan çocuklar için adete kazalara davetiye çıkarıyor.


Metruk evin yağışlı havalarda daha da kötü bir hale geldiğini vurgulayan vatandaşlar, tehlike saçan metruk evin ya tamamen yıkılmasını yada onarılmasını...