05 / 05 / 2024

Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu

Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu

Adıyaman Merkez (Tevsii II) Organize Sanayi Bölgesi altyapı yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek...

Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihalesi 2 Ekim'de!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Adıyaman OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı sorumluluğunda yapılacak olan Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi yapım işi 2 Ekim'de ihale ediliyor...

Adıyaman'ın Gıda İhtisas OSB projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'da Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yapılmasına yönelik bir çalışma olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi'ne yeni bir yer tahsis edilmesi mecliste!

Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi'ne yeni bir yer tahsis edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da sanayi bölgelerine yeni yer tahsisi talebi mecliste!

Adıyaman ilinde bulunan sanayi bölgelerine yeni yer tahsis edilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bab 1. Organize Sanayi Bölgesi'nin temeli atıldı!

Türkiye tarafından DEAŞ'tan temizlenen Bab ilçesinde kurulacak organize sanayi bölgesi için ilk adım atıldı...

Adıyaman'da 4.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi'nde yer alan Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrika ve arsası 4 milyon 101 bin 824 TL bedel ile icradan satışa çıkıyor.

Adıyaman Mermer Ocağı projesinin ÇED toplantısı 19 Ağustos'ta!

Dimer Mermer İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Kömür Beldesi sınırları içerisinde Mermer Ocağı ve Mermer Kesme, İşleme ve Sayalama Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 19 Ağustos'ta.

Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi'ne yeni yol!

Adıyaman Belediyesi tarafından geçen yıl yapımı tamamlanan Karaali Köprüsünü, Adıyaman-Gölbaşı karayolu üzerinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi kavşağına bağlamak için Altınşehir Mahallesinde yeni bir yol çalışmasına başladı.

Adıyaman’a Mermer İhtisas OSB kurulacak!

Fikri Işık, “Mermer yatakları bakımından potansiyeli zengin Adıyaman’da mermer İhtisas OSB kuracağız” dedi. Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Fikri Işık, Adıyaman ziyareti esnasında sanayicinin yüzünü güldürecek müjdeli haberi verdi.

Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezi kurulacak!

Adıyaman’da üretim ve ihracat kapasitesinin geliştirilerek sanayi sektöründe ihtisaslaşmanın desteklenmesi amacıyla İpekyolu Kalkınma Ajansının desteğiyle Adıyaman OSB’de kurulacak olan Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezi için Çalıştay düzenlendi.

Adıyaman Atıksu Arıtma Tesisi'nde inceleme!

Adıyaman Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılan atıksu arıtma tesisinde incelemede bulundu.

Adıyaman OSB atıksu arıtma tesisi inşaatı incelendi!

Adıyaman Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan atıksu arıtma tesisinde incelemede bulundu.

Adıyaman'da turizm projeleri hız kazandı!

Yeni sanayi yatırımlarının adresi olan Adıyaman, yükselişini sürdürmek için kalkınma projelerine hız verdi. Şehrin hedefinde turizm, tekstil ve tarım var.

Sanko Holding Adıyaman inşaat fuarında!

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan ve Adıyaman’ın ilk resmi fuarı olan İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’ndaki SANKO Holding’in görkemli bir stant açtı.

Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Haberi

Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu

Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığından:


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yönetim Kurulu Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan, Adıyaman Merkez (Tevsii II) Organize Sanayi Bölgesi altyapı yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.

1 - İdarenin

Adresi                                           :  Petrol Mah. Organize Sanayi Bölgesi 1. Cad. No: 6 ADIYAMAN

2 - İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı             :  Adıyaman Merkez (Tevsii II) Organize Sanayi Bölgesi alanına ait yol, içmesuyu, atıksu ve...